menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

SATA HDD na mrznoucí BIOS - plz pomoci

Reply

Thread Nástroje
Old 13. června 2009, 08:35
Nový člen skupiny

Default SATA HDD na mrznoucí BIOS - plz pomoci

Nazdar,

Systém Specs:

3,20 gigahertzů Intel Pentium 4
Základní deska Intel D945GNT
Intel Corp. NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09.03.2007 Bios Version

Koupil jsem 500 GB HDD WD Sata jen týden zpátky. Bylo to v pořádku za pár dnů. Jak jsem byl formátování mé ostatní oddíly omylem jsem zkontrolovat rychlý formát režimu. Náhle restartoval systém na vlastní whlie oblast byla formátování & tu uvízl v BIOSu na kód 5A. Pak jsem zpět můj starý IDE disk jako primární & můj nový Sata disk jako slave & jeho byl v pořádku. I poté spustit WD badsector odstranění utility & formátován všechny oddíly z disku management & hned po rebootujte Sata disk není ani detecing.

Nyní i plug-li obě mé IDE & Sata disk s IDE jako je primární stucks v BIOSu. Pokud se i jen dát moje IDE to funguje v pohodě. Pokud se i jen dát Sata to znovu dostane uvízla na BIOS. Já i můj aktualizovaný Bios verze.

Je můj HDD havarovaných nebo může někdo prosím, pomoz mi najít řešení?

Omlouváme se za mého Bad angličtina

Díky
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pevný disk SATA v BIOS Setup - IDE nebo AHCI? sherelc Drives & Removable Media 0 4. června 2009 20:52
Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení Bubba Procesory, základní desky & RAM 5 7. dubna 2009 15:33
Instalace Sata DVD s Sata Pevný disk Konfigurace Otázky P5200 Drives & Removable Media 2 3. března 2009 07:56
SATA - BIOS nemá být instalována a221275 Drives & Removable Media 2 1. února 2008 15:13
Mezi Differece Sata I SATA II fishking Drives & Removable Media 1 12. prosince 2007 10:35
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.