![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Χαρακτηριστικά Συστήματος: 3,20 gigahertz Intel Pentium 4 Intel D945GNT Motherboard Intel Corp. NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09/03/2007 Bios Version Αγόρασα 500 GB WD Sata HDD μόλις μια εβδομάδα πίσω. Ήταν ωραία που εργάζονται για λίγες ημέρες. Όπως είχα την μορφοποίηση μου άλλες κατατμήσεις κατά λάθος δεν ελέγχει την γρήγορη διαμόρφωση λειτουργία. Ξαφνικά rebooted σύστημα με δική whlie το διαμέρισμα ήταν μορφοποίηση & έχεις κολλήσει στο BIOS σε κώδικα 5A. Στη συνέχεια έβαλα πίσω μου παλιά συσκευή IDE ως πρωτογενές & το νέο μου δίσκο Sata ως δούλος & την δούλευε καλά. Στη συνέχεια, εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα απομάκρυνσης WD badsector & μορφοποιηθεί από όλα τα διαμερίσματα στο δίσκο διαχείρισης & τώρα μετά την επανεκκίνηση Sata οδήγησης δεν είναι ακόμα detecing. Τώρα Αν και οι δύο μου βύσμα IDE & Sata IDE δίσκο με το πρωτογενές αυτό stucks στο Bios. Αν θ IDE μόνο που μου δουλεύει μια χαρά. Αν μου μόνο που Sata παίρνει ξανά κολλήσει στο BIOS. Ι ακόμα ενημέρωση μου Bios έκδοση. Μήπως μου τράκαρε HDD ή μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει να βρω ένα ψήφισμα; Συγγνώμη για κακή μου αγγλικά Ευχαριστώ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| SATA Hard Drive Setup στο BIOS - IDE ή AHCI? | sherelc | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 4η Ιουν 2009 20:52 |
| Crashed BIOS μου; - Το BIOS που είναι τώρα σε όλες τις εργοστασιακές προεπιλεγμένες | Bubba | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 7 Απρ 2009 15:33 |
| Εγκατάσταση Sata DVD-ROM με Sata Hard Drive Διαμορφώσεις Ερωτήσεις | P5200 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 3η Μαρ 2009 07:56 |
| SATA - Το BIOS δεν είναι εγκατεστημένο | a221275 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 1 Φεβ 2008 15:13 |
| Μεταξύ Και Differece Sata Sata Ii | FISHKING | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 12 Δεκ. 2007 10:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |