manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

SATA HDD Hladan Na BIOS - plz pomoć

Reply

Thread Tools
Old 13. lipnja 2009, 08:35
Novi član grupe

Default SATA HDD Hladan Na BIOS - plz pomoć

Bok,

Specifikacije sustava:

3,20 gigahertz Intel Pentium 4
Intel matična ploča D945GNT
Intel Corp NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09/03/2007 Bios Version

Ja kupio WD 500 GB Sata HDD samo tjedan dana nazad. Bilo je u redu za par radnih dana. Kao što sam bio formatiranja moja druga particija greškom nisam provjeriti quick format modu. Odjednom sistem ponovno podizanje sustava na vlastitu whlie formatiranja particije je i dobio zaglavi u BIOS na broj 5a. Onda JA baciti natrag svoj stari IDE disk kao primarne i moj novi Sata disk kao rob i njegova je radna fine. I onda trčanje WD badsector removal utility & formatizirana sve particije s diska upravljanje i sada, nakon ponovno podizanje sustava i Sata disk nije ni detecing.

Ako ja sada obje moje plug & Sata IDE pogon s primarnom IDE kao ona stucks u BIOS. Ako ja samo staviti moj IDE Internet utvrde prekid. Ako sam samo stavio Sata ga ponovno dobiva zaglavi u BIOS. I čak i ažurira moja Bios verziju.

Je li moj HDD pala ili može netko ugoditi pomoć mene naći rješenje?

Nažalost za moju Bad English

Hvala
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.