![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Specifikacije sustava: 3,20 gigahertz Intel Pentium 4 Intel matična ploča D945GNT Intel Corp NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09/03/2007 Bios Version Ja kupio WD 500 GB Sata HDD samo tjedan dana nazad. Bilo je u redu za par radnih dana. Kao što sam bio formatiranja moja druga particija greškom nisam provjeriti quick format modu. Odjednom sistem ponovno podizanje sustava na vlastitu whlie formatiranja particije je i dobio zaglavi u BIOS na broj 5a. Onda JA baciti natrag svoj stari IDE disk kao primarne i moj novi Sata disk kao rob i njegova je radna fine. I onda trčanje WD badsector removal utility & formatizirana sve particije s diska upravljanje i sada, nakon ponovno podizanje sustava i Sata disk nije ni detecing. Ako ja sada obje moje plug & Sata IDE pogon s primarnom IDE kao ona stucks u BIOS. Ako ja samo staviti moj IDE Internet utvrde prekid. Ako sam samo stavio Sata ga ponovno dobiva zaglavi u BIOS. I čak i ažurira moja Bios verziju. Je li moj HDD pala ili može netko ugoditi pomoć mene naći rješenje? Nažalost za moju Bad English Hvala |