kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

SATA HDD Fagyáspont A BIOS - plz help

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 08:35
Új tag Csoport

Default SATA HDD Fagyáspont A BIOS - plz help

Szia,

System Specs:

3,20 gigahertz Intel Pentium 4
Intel D945GNT Alaplap
Intel Corp. NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09/03/2007 Bios Version

Vettem WD 500 GB SATA HDD csak egy hét vissza. Ez szép munka volt, néhány nap. Mivel én voltam a formázás másik partíciót tévedésből nem ellenőrzi a gyorsformázást mód. Hirtelen rendszer újraindítása saját whlie a partíció formázása és elakadt a BIOS-kód 5A. Akkor én raktam vissza a régi IDE-meghajtót az elsődleges és új Sata meghajtót a rabszolga és a volt dolgozó finom. Aztán fuss a WD badsector eltávolítása segédprogram és formázott összes partíciót a lemez kezelése és most után indítsa újra a Sata meghajtót nem is detecing.

Most, ha én is az én plug IDE és Sata meghajtó az IDE, mint elsődleges azt stucks a BIOS. Ha csak be my IDE működik jól. Ha csak be Sata újra gets megragadt a BIOS. Én még frissítés én Bios verzió.

Ott van a HDD lefagyott, vagy valaki kérem, segítsen nekem egy állásfoglalást?

Sajnos a rossz angol

Köszönöm
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
SATA merevlemez Setup BIOS - IDE vagy AHCI? sherelc Drives & Removable Media 0 4. június 2009 20:52
Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett Bubba Processzorok, alaplapok és RAM 5 7. április 2009 15:33
Sata DVD-meghajtó telepítése a Sata Hard Drive Konfigurációk Kérdések P5200 Drives & Removable Media 2 3. március 2009 07:56
SATA - A BIOS nem kell telepíteni a221275 Drives & Removable Media 2 1. február 2008 15:13
Differece között a SATA és SATA II fishking Drives & Removable Media 1 12. december 2007 10:35
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.