פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

SATA HDD מקפיא ב-BIOS - Plz Help

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 13 2009, 08:35
קבוצת חברות חדשות

Default SATA HDD מקפיא ב-BIOS - Plz Help

הי,

מערכת מפרט:

3.20 gigahertz אינטל פנטיום 4
אינטל D945GNT לוח האם
אינטל Corp. NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09/03/2007 גרסת ה-BIOS

קניתי 500 GB WD SATA HDD רק שבוע אחורה. זה עובד בסדר גמור במשך כמה ימים. כפי שאני העיצוב שלי בטעות מחיצות אחרות אני לא לבדוק את מצב פורמט מהיר. פתאום מערכת rebooted בפני עצמה whlie את המחיצה היה עיצוב & יש תקוע ב-BIOS קוד 5a. אז להחזיר את הישן בתור כונן IDE העיקרית שלי & SATA כונן חדש כמו עבדים & שלו היה עובד בסדר. אני לאחר מכן הפעל את תוכנית השירות הסרת WD badsector & פירמטת את כל המחיצות מהדיסק ניהול כעת לאחר אתחול מחדש של כונן SATA הוא אפילו לא detecing.

עכשיו, אם אני תקע לי את שניהם IDE & SATA עם כונן IDE כמו זה stucks העיקרי ב-BIOS. אם אני רק תן לי IDE זה עובד מצוין. אם אני רק SATA לשים את זה שוב יקבל תקוע ב-BIOS. אני אפילו את ה-BIOS בגירסה מעודכנת.

HDD שלי קרס או מישהו יכול לעזור לי, בבקשה למצוא פתרון הבעיה?

אנו מתנצלים טעות שלי אנגלית

תודה
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.