mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

SATA HDD Congelarea La BIOS - plz ajutor

Reply

Thread Tools
Old 13 iunie 2009, 08:35
Noile state Group

Salut,

Sistemul de specificaţiile:

3.20 gigahertz Intel Pentium 4
Intel D945GNT Plăci de bază
Intel Corp NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09.03.2007 versiune BIOS

I-am cumpărat de 500 GB HDD WD sata doar o săptămână înapoi. Este de lucru a fost bine pentru câteva zile. Aşa cum am fost de formatare meu alte partiţii din greşeală am făcut nu a verifica modul de formatare rapidă. Dintr-o data de sistem rebooted din proprie whlie partiţia de formatare a fost si am ramas în BIOS-ul de la codul 5A. Apoi mi-am pus inapoi vechea mea unitate IDE ca primar & meu disc SATA noi ca sclav & sale de lucru a fost bine. Am apoi rulaţi WD badsector eliminarea utilitate & formatat toate partiţiile de pe disc de management si acum dupa reboot SATA unitate nu este chiar detecing.

Acum, dacă i plug ambele mele IDE & sata drive cu IDE ca primar este stucks la BIOS. Dacă i-mi pun doar IDE, funcţionează bine. Dacă am pune doar sata-o din nou de la BIOS-ul este blocat. Eu chiar mi actualizată versiune BIOS.

Mi-e HDD prăbuşit sau poate cineva te rog ajută-mă să găsesc o rezoluţie?

Ne pare rău pentru mine Bad engleză

Mulţumesc
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.