![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Sistemul de specificaţiile: 3.20 gigahertz Intel Pentium 4 Intel D945GNT Plăci de bază Intel Corp NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09.03.2007 versiune BIOS I-am cumpărat de 500 GB HDD WD sata doar o săptămână înapoi. Este de lucru a fost bine pentru câteva zile. Aşa cum am fost de formatare meu alte partiţii din greşeală am făcut nu a verifica modul de formatare rapidă. Dintr-o data de sistem rebooted din proprie whlie partiţia de formatare a fost si am ramas în BIOS-ul de la codul 5A. Apoi mi-am pus inapoi vechea mea unitate IDE ca primar & meu disc SATA noi ca sclav & sale de lucru a fost bine. Am apoi rulaţi WD badsector eliminarea utilitate & formatat toate partiţiile de pe disc de management si acum dupa reboot SATA unitate nu este chiar detecing. Acum, dacă i plug ambele mele IDE & sata drive cu IDE ca primar este stucks la BIOS. Dacă i-mi pun doar IDE, funcţionează bine. Dacă am pune doar sata-o din nou de la BIOS-ul este blocat. Eu chiar mi actualizată versiune BIOS. Mi-e HDD prăbuşit sau poate cineva te rog ajută-mă să găsesc o rezoluţie? Ne pare rău pentru mine Bad engleză Mulţumesc |