![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
Systém Specs: 3,20 GHz Intel Pentium 4 Základná doska Intel D945GNT Intel Corp NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09.03.2007 Bios Version Kúpil som 500 GB HDD WD Sata len týždeň späť. Bolo to v poriadku za pár dní. Ako som bol formátovania mojej ostatné oddiely omylom som skontrolovať rýchly formát režime. Náhle restartoval systém na vlastné whlie oblasť bola formátovania & tu uviazol v BIOSu na kód 5A. Potom som späť môj starý IDE disk ako primárny & môj nový Sata disk ako slave & jeho bol v poriadku. I potom spustiť WD badsector odstránenia utility & naformátovaná všetky oddiely z disku management & hned po rebootujte Sata disk nie je ani detecing. Teraz aj plug-li obe moje IDE & Sata disk s IDE ako je primárny stucks v BIOSu. Ak sa i len dať moje IDE to funguje v pohodě. Ak sa i len dať Sata to znova dostane uviazli na BIOS. Ja aj môj aktualizovaný Bios verzia. Je môj HDD pokazených alebo môže niekto prosím, pomôž mi nájsť riešenie? Ospravedlňujeme sa za môjho Bad anglický Vďaka |