мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

САТА ХДД Хладан На БИОС - плз помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. јуни 2009, 08:35
Нови члан групе

Default САТА ХДД Хладан На БИОС - плз помоћ

Здраво,

Спецификације система:

3,20 гигахертз Интел Пентиум 4
Интел матична плоча Д945ГНТ
Интел Цорп НТ94510Ј.86А.4092.2007.0903.0307 09/03/2007 Биос Версион

Ја купио УД 500 ГБ Сата ХДД само недељу дана назад. Било је у реду за пар радних дана. Као што сам био форматирања моја друга партиција грешком нисам проверити куицк формат моду. Одједном систем поново подизање система на сопствену ухлие форматирања партиције је и добио заглави у БИОС на број 5а. Онда ЈА роад назад свој стари ИДЕ диск као примарне и мој нови Сата диск као роб и његова је радна фине. И онда трчање УД бадсецтор Ремовал Утилиты & форматизирана све партиције са диска управљање и сада, након поновно подизање система и Сата диск није ни детецинг.

Ако ја сада обе моје плуг & Сата ИДЕ погон са примарном ИДЕ као она стуцкс у БИОС. Ако ја само ставити мој ИДЕ то утврде прекид. Ако сам само ставио Сата га поново добија заглави у БИОС. И чак и ажурира моја Биос верзију.

Да ли је мој ХДД пала или може неко угодити помоћ мене наћи решење?

Нажалост за моју Бад Енглисх

Хвала
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц