![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Спецификације система: 3,20 гигахертз Интел Пентиум 4 Интел матична плоча Д945ГНТ Интел Цорп НТ94510Ј.86А.4092.2007.0903.0307 09/03/2007 Биос Версион Ја купио УД 500 ГБ Сата ХДД само недељу дана назад. Било је у реду за пар радних дана. Као што сам био форматирања моја друга партиција грешком нисам проверити куицк формат моду. Одједном систем поново подизање система на сопствену ухлие форматирања партиције је и добио заглави у БИОС на број 5а. Онда ЈА роад назад свој стари ИДЕ диск као примарне и мој нови Сата диск као роб и његова је радна фине. И онда трчање УД бадсецтор Ремовал Утилиты & форматизирана све партиције са диска управљање и сада, након поновно подизање система и Сата диск није ни детецинг. Ако ја сада обе моје плуг & Сата ИДЕ погон са примарном ИДЕ као она стуцкс у БИОС. Ако ја само ставити мој ИДЕ то утврде прекид. Ако сам само ставио Сата га поново добија заглави у БИОС. И чак и ажурира моја Биос верзију. Да ли је мој ХДД пала или може неко угодити помоћ мене наћи решење? Нажалост за моју Бад Енглисх Хвала |