менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

SATA HDD заморожування в BIOS - PLZ допомогу

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 08:35
Нові члени групи

Default SATA HDD заморожування в BIOS - PLZ допомогу

Привіт,

Система характеристики:

3,20 ГГц Intel Pentium 4
Материнська плата Intel D945GNT
Корпорації Intel NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09/03/2007 Bios Version

Я купив 500 ГБ WD SATA HDD всього тиждень тому. Вона працює штрафу за кілька днів. Як я вже форматування мого інших розділів по помилку я не перевіряв Швидкий режим формату. Раптом система перезавантажена з власної whlie розділ був форматування & застряг в BIOS на коді 5A. Тоді я поклав назад мій старий диск як IDE Primary & мій новий диск SATA як слов'янський & свого працює прекрасно. Я запустіть утиліту WD badsector видалення & відформатований всі розділи з диска управління & тепер після перезавантаження диск SATA навіть не detecing.

Тепер, якщо я підключити обидва моїх IDE & Sata диск з IDE Primary як це stucks на Біос. Якщо б тільки я поклав мою IDE працює відмінно. Якщо б тільки я поклав Сато знову застряє в BIOS. Я навіть Біос оновив свою версію.

Лі мій жорсткий диск розбився чи може хтось будь ласка, допоможіть мені знайти рішення?

Вибачте за мій поганий англійська

Спасибо
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.