![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Система характеристики: 3,20 ГГц Intel Pentium 4 Материнська плата Intel D945GNT Корпорації Intel NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09/03/2007 Bios Version Я купив 500 ГБ WD SATA HDD всього тиждень тому. Вона працює штрафу за кілька днів. Як я вже форматування мого інших розділів по помилку я не перевіряв Швидкий режим формату. Раптом система перезавантажена з власної whlie розділ був форматування & застряг в BIOS на коді 5A. Тоді я поклав назад мій старий диск як IDE Primary & мій новий диск SATA як слов'янський & свого працює прекрасно. Я запустіть утиліту WD badsector видалення & відформатований всі розділи з диска управління & тепер після перезавантаження диск SATA навіть не detecing. Тепер, якщо я підключити обидва моїх IDE & Sata диск з IDE Primary як це stucks на Біос. Якщо б тільки я поклав мою IDE працює відмінно. Якщо б тільки я поклав Сато знову застряє в BIOS. Я навіть Біос оновив свою версію. Лі мій жорсткий диск розбився чи може хтось будь ласка, допоможіть мені знайти рішення? Вибачте за мій поганий англійська Спасибо |