по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

SATA & IDE HDD на съвместна работа

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 юни 2009 г., 08:12
Новите държави Група

Default SATA & IDE HDD на съвместна работа

HELP! отново,

Трябва накрая получих моята нова дънна платка, са пуснати обратно всичко заедно, а сега съм и вървят. Въпреки това, новият компютър работещ под Vista и съм използват SATA върху HDD и Blu-Ray плеър. Аз искам да кука ми IDE HDD w / XP Pro, от предишните си компютър, защото има много информация Бих искал да сляза на шофиране. Аз не искам да тичам двойна обувка. Аз просто искам да съм в състояние да използват и двете устройства за съхранение на данни, ако е възможно.

Така че, моят проблем е, когато куката на IDE HDD, компютърът няма да се зареди. Тя просто ще покажа на Microsoft Corporation в bottome с работен бар става и за. OS, няма да се зареди. Имам влезе в BIOS и настройте SATA като 1вия HDD обувка. Аз също jumpered на IDE HDD по кабел изберете. Знам, SATA, не се справят с капитана / роб, но аз мислех, че ще спре IDE HDD SATA и позволяват да се зареди 1вия.

Може ли някой да ми помогне с този проблем, или ми някои предложения за това как да се оправим.

Благодаря предварително,
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
20x Lightscribe DVDRW Sata спря да работи патронник Дискове & сменяемите носители 4 19-ти септември 2009 година 09:25
Чисто нов SEAGATE SATA Hard Drive не работи stevevjai Дискове & сменяемите носители 2 12 Feb 2009 02:15
Помощ с двойна зареждане (от отделни HDD's) BloodlessDawn Windows операционни системи 2 10 Дек 2008 06:32
Samsung HDD на смрад. 2-ра един часа досега, че почина ... трябва нов. cheesepuff Дискове & сменяемите носители 11 20 Октомври 2007 12:27
SATA твърд диск не работи Zen2007 Дискове & сменяемите носители 11 8 август 2007 04:57
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc