menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

SATA & IDE HDD pro společnou práci

Reply

Thread Nástroje
Old 11. června 2009, 08:12
Nový člen skupiny

Default SATA & IDE HDD pro společnou práci

HELP! znovu,

Jsem konečně obdržel mé nové desce, mají dát vše zase dohromady a teď jsem nahoru a běh. Nicméně, nový počítač se systémem Vista a jsem pomocí SATA na hdd a blu-ray přehrávač. Já jsem chtěla připojit můj ide hdd w / XP Pro, z mého předchozího počítače, protože je zde mnoho informací bych chtěl vystoupit z mechaniky. I don't want to provozovat duální boot. Já jen chci, aby bylo možné používat jak skladovací zařízení, pokud je to možné.

Takže můj problém je, když jsem přivěsit IDE hdd, počítač nebude zatížení. Bude jen ukázat Microsoft Corporation v bottome s pracovními bar děje a tak. OS nebude zatížení. Jsem šel do BIOSu a nastavit SATA jako 1. boot hdd. Také jsem jumpered IDE HDD na kabel vybrat. Já vím, SATA nezabývá se master / slave, ale já myslel, že by zastavila ide hdd a umožní SATA na zatížení 1..

Může mi někdo pomoci s touto otázkou, nebo mi dejte nějaké návrhy, jak ho vyřešit.

Thanks in advance,
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.