SATA & IDE hdd εργασίας καθώς HELP! ξανά,
Έχω τελικά από τη νέα μου μητρική πλακέτα, έχουν θέσει τα πάντα μαζί και τώρα είμαι συσταθεί και να λειτουργήσει. Ωστόσο, ο νέος υπολογιστής εκτελεί Vista και είμαι χρησιμοποιώντας sata hdd και για το Blu-ray player. Είμαι θέλουν να συνδέω μου ide hdd w / XP Pro, από προηγούμενο υπολογιστή μου, διότι υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θα ήθελα να κατεβείτε από το δίσκο. Δεν θέλω να εκτελέσετε μια διπλή εκκίνηση. Θέλω μόνο να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις δύο συσκευές αποθήκευσης, αν είναι δυνατόν.
Έτσι, το πρόβλημά μου είναι όταν συνδέω το ide hdd, ο υπολογιστής δεν θα φορτωθεί. Θα δείτε μόνο Microsoft Corporation στη bottome μπαρ με τις ομάδες εργασίας και για την εξέλιξη. OS δεν θα φορτωθεί. Έχω πήγε στο BIOS και ορίστε το ως την 1η sata hdd εκκίνησης. Επίσης, με jumper για το hdd ide καλώδιο επιλέξετε. Ξέρω sata δεν ασχολείται με το master / slave, αλλά σκέφτηκα ότι θα σταματήσει η hdd ide και sata επιτρέψει να φορτώσει 1α.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό το ζήτημα, ή να μου δώσετε κάποιες προτάσεις σχετικά με το πώς μπορεί να διορθωθεί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, |