vähemmän oman pääoman

Magazine
Go Back   Tietokone Juice > Tietokonelaitteistot > Drives & Removable Media

Register

SATA & IDE hdd työryhmissä yhdessä

Reply

Thread Tools
Old 11 kesäkuu 2009, 08:12
Uusi Jäsen

Default SATA & IDE hdd työryhmissä yhdessä

HELP! uudelleen,

Olen vihdoin saanut uuden emolevyn, ovat ottaneet kaiken takaisin yhteen ja nyt olen vauhtiin. Kuitenkin uusi tietokone on käynnissä näköala ja i am using sata annetun hdd ja blu-ray-soitin. Olen haluavat kytkeä minun ide hdd w / XP Pro, minun edellinen tietokone, koska on olemassa paljon tietoa haluaisin saada pois asemasta. En halua luoda dual boot. Haluan vain olla mahdollisuus käyttää sekä tallennuslaitteisiin, jos mahdollista.

Joten minun ongelmani on se, kun minun kytkeä IDE hdd, tietokone ei kuormaa. Se vain osoittaa, Microsoft Corporation on bottome kanssa työskentelevät bar käynnissä ja. OS ei kuormaa. Olen joutui bios ja aseta SATA kuin 1. hdd boot. Olen myös jumpered IDE hdd kaapeli valitse. Tiedän, SATA ei käsitellä isäntä-orja, mutta ajattelin, että se pysäyttää ide hdd ja mahdollistaa SATA ladata 1st.

Voiko joku auttaa minua tässä asiassa, tai antaa minulle joitakin ehdotuksia siitä, miten korjata sen.

Thanks in advance,
Reply

Register

Kirjanmerkit

Samanlaisia Threads
Kierre Thread Starter Forum Vastaukset Last Post
20x Lightscribe DVDRW Sata lakkasi toimimasta istukkakomponentille Drives & Removable Media 4 19 syyskuu 2009 09:25
Brand New Seagate SATA Kovalevy Ei Työskentely stevevjai Drives & Removable Media 2 12th Feb 2009 02:15
Ohje dual booting (erilliset HDD's) BloodlessDawn Windows-käyttöjärjestelmät 2 10. Joulukuu 2008 06:32
Samsung HDD: n kärytä. 2. näin pitkälle, että kuoli ... tarvitsemme uuden. cheesepuff Drives & Removable Media 11 20. lokakuu 2007 12:27
SATA-kovalevy ei toimi Zen2007 Drives & Removable Media 11 8. Aug 2007 04:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.