manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

SATA i IDE HDD-a rade zajedno

Reply

Thread Tools
Old 11. lipnja 2009, 08:12
Novi član grupe

Default SATA i IDE HDD-a rade zajedno

POMOZITE! ponovno,

Sam konačno primio svoje nove matične ploče su stavili natrag sve zajedno, a sada sam ja gore i trčanje. Međutim, novo računalo je trčanje vidik i ja sam koristeći SATA hdd i na Blu-ray player. Ja sam koji žele spojiti moj IDE HDD w / XP Pro, iz mojih prethodnih računalo, jer ima dosta informacija Htjela bih sići u pogon. Ne želim pokrenuti dual boot. JA pravedan ištanje biti u mogućnosti koristiti i uređaji za pohranu, ako je moguće.

Dakle, moj problem je kada sam spojiti IDE HDD, računalo neće učitati. To će tek pokazati Microsoft Corporation u bottome s radnim bar traje i dalje. OS neće učitati. Ja sam otišao u BIOS i podesite kao 1. SATA hdd čizma. Također sam jumpered na hdd IDE kabel odabrali. Znam sata ne bavi gospodar / rob, ali sam pomislio da bi zaustavio hdd IDE i SATA dopustiti da biste učitali 1..

Može netko pomoć mene sa ovaj problem, ili dajte mi neke prijedloge o tome kako to popraviti.

Thanks in advance,
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
LightScribe DVD ± RW 20x Sata zaustavljen rad trupac Drives & Izmjenjivi mediji 4 19 rujan 2009 09:25
Brand New SEAGATE SATA Hard Drive Not Working stevevjai Drives & Izmjenjivi mediji 2 12. veljača 2009 02:15
Pomoć s dvojnim booting (odvojena od HDD-a) BloodlessDawn Windows Operating Systems 2 10. prosinac 2008 06:32
Samsung HDD-a smrad. 2. jedan tako daleko da je umro ... potreban novi. cheesepuff Drives & Izmjenjivi mediji 11 20. listopad 2007 12:27
SATA hard disk ne radi Zen2007 Drives & Izmjenjivi mediji 11 8. kolovoz 2007 04:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.