kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

IDE és SATA HDD van együtt

Reply

Téma eszközök
Old Június 11 2009, 08:12
Új tag Csoport

Default IDE és SATA HDD van együtt

HELP! ismét,

Én végül kapott egy új alaplapot is fel mindent újra együtt, és most én vagyok, és fut. Ugyanakkor az új számítógépes rendszert futtató kilátás és én használ SATA HDD és a Blu-ray lejátszót. Én kívánó hook up my IDE HDD w / XP Pro, a korábbi számítógépes mert van egy csomó információt szeretnék szálljon le a meghajtót. Nem akarom futtatni a dual boot. Csak azt akarom, hogy tudják használni a tárolóeszközök, ha lehetséges.

Szóval az én problémám az, amikor én felakaszt az IDE HDD, a számítógép nem fog betölteni. Ez csak azt mutatják, hogy a Microsoft Corporation bottome bár a munka folyik tovább. OS nem fog betölteni. Én mentem be a BIOS és a SATA HDD, mint az 1. elindulni. Azt is jumpered az IDE HDD a kábel válasszon. Tudom, SATA nem foglalkozik a mester / szolga, de azt gondoltam, hogy megállítsák az IDE HDD SATA, és lehetővé teszi a teher 1..

Tud valaki segíteni nekem ez a kérdés, vagy adj egy javaslatot arról, hogyan lehet javítani.

Thanks in advance,
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
20x Lightscribe DVDRW Sata Stopped Working áll megveregetése Drives & Removable Media 4 Szeptember 19, 2009 09:25
Brand New Seagate SATA merevlemez nem működik stevevjai Drives & Removable Media 2 12. február 2009 02:15
Segítség a kettős (külön HDD-k) BloodlessDawn A Windows operációs rendszerek 2 10. december 2008 06:32
A Samsung HDD a bûz. 2. Egy eddig meghalt ... szükséges újat. cheesepuff Drives & Removable Media 11 20. október 2007 12:27
SATA merevlemezt nem működik Zen2007 Drives & Removable Media 11 8. augusztus 2007 04:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.