פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

SATA & IDE HDD של יחד

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 11 2009, 08:12
קבוצת חברות חדשות

Default SATA & IDE HDD של יחד

עזרה! שוב,

יש לי סוף סוף קיבל את לוח האם החדש, יש לשים את הכל בחזרה יחד ועכשיו אני והפעלה. עם זאת, המחשב החדש פועל Vista ואני משתמש SATA על HDD ו Blu-Ray Player. אני שרוצים להתחבר אזור IDE HDD W / XP Pro, המחשב הקודם שלי, כי יש הרבה מידע אני רוצה לרדת של הכונן. אני לא רוצה לבצע אתחול כפול. אני רק רוצה להיות מסוגל להשתמש בשני התקני האחסון, במידת האפשר.

לכן, הבעיה שלי היא שכשאני להתחבר את IDE HDD, המחשב לא נטען. זה יהיה פשוט הראה מיקרוסופט בבית bottome עם בר הולך לעבוד ללא הפסק. מערכת ההפעלה לא נטען. אני נכנס יש את ה-BIOS ולהגדיר את SATA בתור 1 HDD האתחול. אני גם jumpered את כבל IDE HDD על בחר. SATA אני לא יודע להתמודד עם מאסטר / שפחה, אבל חשבתי שזה היה לעצור את HDD IDE ו SATA מאפשרים לטעון 1.

מישהו יכול לעזור לי בעיה עם זה, או לתת לי כמה הצעות כיצד לתקן את זה.

תודה מראש,
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
20x DVDRW LightScribe Sata הפסיק לעבוד צ 'אק כוננים & נשלפת 4 19 ספטמבר 2009 09:25
מותג חדש Seagate SATA כונן קשיח לא עובד stevevjai כוננים & נשלפת 2 12th פברואר 2009 02:15
עזרה עם הכפול באתחול (מ נפרד של HDD) BloodlessDawn מערכות ההפעלה Windows 2 -10 דצמבר 2008 06:32
HDD של Samsung מסריחים. 2 עד כה, כי אחד מת ... צריך חדש. cheesepuff כוננים & נשלפת 11 20 אוקטובר 2007 12:27
SATA כונן קשיח לא עובד Zen2007 כוננים & נשלפת 11 8 אוגוסט 2007 04:57
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.