mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

SATA & IDE HDD darbo kartu

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2009, 08:12
Naujas Narys

Default SATA & IDE HDD darbo kartu

HELP! vėl,

Aš pagaliau gavau naują plokštę, kad viską kartu, ir dabar aš ir veikia. Tačiau naujas kompiuteryje yra Vista ir aš naudoju dėl SATA HDD ir Blu-ray grotuvas. Aš nori hook up my IDE HDD m / XP Pro, iš mano ankstesnių kompiuterių, nes nėra informacijos, aš daug noriu išeiti iš disko. I don't wanna run dvigubos įkrovos. Aš tik noriu, kad būtų galima naudoti ir duomenų saugojimo įtaisų, jei įmanoma.

Taigi, mano problema yra, kai aš hook up IDE HDD, kompiuteris nebus apkrovos. Jis tiesiog parodyti Microsoft Corporation ne su darbo baras vyksta ir dėl bottome. OS nebus apkrovos. Aš nuėjo į BIOS ir nustatyti, kaip 1. HDD įkrovos SATA. Aš taip pat jumpered IDE HDD ant kabelio pasirinkite. Žinau, SATA nenagrinėja master / slave, bet aš maniau, kad būtų galima užkirsti kelią IDE HDD SATA ir leisti įkelti 1st.

Ar kas nors man padėti šiuo klausimu, ar suteikti man apie tai, kaip ją išspręsti pasiūlymus.

Thanks in advance,
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
DVDRW 20x Lightscribe Sata nustojo veikti Chuck Drives & Removable Media 4 19 rugsėjis 2009 09:25
Brand New Seagate SATA kietasis diskas neveikia stevevjai Drives & Removable Media 2 12 vasaris 2009 02:15
Pagalba dvigubą paleidimo (nuo atskirų HDD) BloodlessDawn Windows "operacinės sistemos 2 10 gruodis 2008 06:32
Samsung HDD tvaikas. 2. vienas taip toli, kad mirė ... reikia naujo. cheesepuff Drives & Removable Media 11 20 spalis 2007 12:27
SATA kietasis diskas neveikia Zen2007 Drives & Removable Media 11 8 rugpjūtis 2007 04:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.