menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

SATA & IDE HDD pre spoločnú prácu

Reply

Thread Tools
Old 11. júna 2009, 08:12
Nový člen skupiny

HELP! znova,

Som konečne dostal mojej novej doske, majú dať všetko zase dohromady a teraz som hore a beh. Avšak, nový počítač so systémom Vista a jsem pomocou SATA na hdd a blu-ray prehrávač. Ja som chcela pripojiť môj ide hdd w / XP Pro, z môjho predchádzajúceho počítača, pretože je tu mnoho informácií by som chcel vystúpiť z mechaniky. Nechcem, aby ma to prevádzkovať duální boot. Ja len chcem, aby bolo možné používať ako skladovacie zariadenia, ak je to možné.

Takže môj problém je, keď som přivěsit IDE hdd, počítač nebude zaťaženie. Bude len ukázať Microsoft Corporation v bottom s pracovnými bar deje a tak. OS nebude zaťaženie. Jsem šel do BIOSu a nastavit SATA ako 1. boot hdd. Tiež som jumpered IDE HDD na kábel vybrať. Já vím, SATA nezaoberá sa master / slave, ale já myslel, že by zastavila ide hdd a umožní SATA na zaťaženie 1..

Môže mi niekto pomôcť s touto otázkou, alebo mi dajte nejaké návrhy, ako ho vyriešiť.

Thanks in advance,
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.