мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

САТА и ИДЕ ХДД-а раде заједно

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2009, 08:12
Нови члан групе

Помозите! поново,

Сам коначно примио своје нове матичне плоче су ставили назад све заједно, а сада сам ја горе и трчање. Међутим, ново рачунар је трчање видик и ја сам помоћу САТА ХДД и на Блу-раы плаыер. Ја сам који желе спојити мој ИДЕ ХДД у / КСП Про, из мојих претходних рачунар, јер има доста информација Хтјела бих сићи у погон. Не желим покренути дуал боот. ЈА праведан оскудица бити у могућности да користи и уређаји за складиштење, ако је могуће.

Дакле, мој проблем је када сам повезати ИДЕ ХДД, рачунар неће отпремите. То ће тек показати Мицрософт Цорпоратион у боттоме са радним бар траје и даље. ОС неће отпремите. Ја сам отишао у БИОС и подесите као 1. САТА ХДД чизма. Такође сам јумперед на ХДД ИДЕ кабл изабрали. Знам сата не бави господар / роб, али сам помислио да би зауставио ХДД ИДЕ и САТА допустити да бисте отпремили 1..

Може нетко помоћ мене с данашји проблем, или дајте ми неке предлоге о томе како то поправити.

Тханкс ин адванце,
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц