менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

SATA & IDE HDD працює разом

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 червня 2009, 08:12
Нові члени групи

Default SATA & IDE HDD працює разом

ДОПОМОГА! знову,

Я, нарешті, отримав мою нову материнську плату, поставили всі разом і зараз я і працює. Тим не менше, новий комп'ютер працює під управлінням Vista і я використовую на SATA HDD і Blu-Ray плеєр. Я бажаючі підключити мою IDE HDD W / XP Pro, з мого попереднього комп'ютера, тому що є багато інформації, я хотів би вийти на диску. Я не хочу використовувати подвійну завантаження. Я просто хочу, щоб мати можливість використовувати обидва пристрої зберігання даних, якщо це можливо.

Отже, моя проблема, коли я підключити IDE жорсткий диск, комп'ютер не завантажується. Вона буде просто показати Корпорація Microsoft на bottome з робочим барі буде далі й далі. ОС не завантажується. Я пішов в BIOS і встановіть як SATA HDD 1-й завантаження. Я також перемички IDE HDD на Cable Select. Я знаю, SATA не займається Master / Slave, але я думала, що б зупинити IDE HDD SATA, і дозволяє завантажувати 1.

Може хто допоможе мені з цим питанням, або дайте мені кілька пропозицій про те, як це можна виправити.

Спасибо заранее,
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
20x Lightscribe DVDRW Sata Stopped Working Chuck Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 19 вересня 2009 09:25
Brand New Seagate SATA Жорсткий диск не працює stevevjai Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 12 лютого 2009 02:15
Допомога подвійного завантаження (з окремих жорстких дисків) BloodlessDawn Операційні системи Windows 2 10 грудня 2008 06:32
Samsung HDD's сморід. 2 одна так далеко, що померла ... необхідність нового. cheesepuff Знімні накопичувачі І ЗМІ 11 20 жовтня 2007 12:27
Жорсткий диск SATA не працює Zen2007 Знімні накопичувачі І ЗМІ 11 8 серпня 2007 04:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.