![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти всички просто досаден въпрос отново SD карти и интегрирана ми четец на карти. Аз винаги съм имал проблеми с моя читател и никога не е доверието в нея. Аз наскоро купи нови карти и аз намирам, че когато се опитвам да ги използва той води до не отговаря на лого. Още strangly когато се опитват да formatt всички карти, тя ми казва, че картата е пиша защитавам което не е така. Бих се радвал всякакви идеи, Брилянт форуми тук, много информативни, и всички ние сме все още learnibg. Благодаря предварително K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| първо място е четец на карти инсталиран правилно, т.е. са инсталирани драйвери. читател жични правилно, за да си м / б
някои нови карти са една малка слайд от страна на тях, за да заключите и да ги отключи Можете ли да проверите на картите на друг компютър и да видим, ако получите желания резултат? Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Здрасти всички, просто upcate на проблемите ми. Имам изследвана в дълбочина, което е на компютъра ми и открих, че фен е на разстояние един скъса heatsync на моята видео карта. Аз надлежно контакт с производителя (Medion), само за да открият, че моята машина беше наистина в рамките на 3 години гаранция от само 5 дни, така че те са ми изпрати нова графична карта, ПРК. Ще ви държа в афиш, благодаря за помощта. PS трябва да получи билет томбола с този късмет?. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съм сигурен колко нова графична карта ще ви помогнат с карта проблем Reader
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добре да се чуе получите графична карта ПРК
![]() също така и за четец на карти отидете в Device Manager в Control Panel, изберете ти четец на карти и след това отново да инсталирате драйвери или драйвери кликни Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз имат вградени четци на карти на компютъра си. До неотдавна, когато се добавя карта, картата ще се разглеждат в XP и опознаването на компютъра ми. В drves също се появи, когато картата не е поставена. Сега отивам да проучи или моя компютър и дискове не се прави, не се появи. Когато вмъкнете карти само на снимка Canon impotrer отваря. В поставена карта не е призната от XP или опознаването на компютъра ми. Всеки мисли? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ с R4 карти за DS | виновен | PC & конзолата Gaming | 5 | 28 Юни 2009 04:17 |
| Награда за AGP карти | SamerKrazer | Графика на карти & Монитори | 1 | 8 февруари 2008 04:55 |
| Графика Картички: Моля, помогнете! | Souzo | Графика на карти & Монитори | 1 | 23rd Дек 2007 04:43 |
| Карта читатели | robina80 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 2-ро Nov 2007 08:29 |
| Ами данни карти | kknight0506 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 29 април 2007 04:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |