![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni jen otravný dotaz znovu SD karet a mé integrované čtečky karet. Vždycky jsem měl problémy se svými čtenáři a nikdy neměl důvěru v to. Nedávno jsem koupil nové karty, a zjistil jsem, že když se snažím používat ji otevře neodpovídá logo. Více strangly Při pokusu o formatt všechny karty se mi říká, že je karta chráněna proti zápisu, který není. Ocenil bych nějaké nápady, Brilliant fóra zde velmi informativní, a všichni jsme stále learnibg. Thanks in advance K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za prvé, je správně nainstalovaná čtečka karet, tj. jsou nainstalovány ovladače. čtenář kabelové správně vašim m / b
| |||
| |||
| Ahoj všichni, jen upcate na mé prob. Mám vyšetřeny do hlubin, že je můj počítač a zjistil, že ventilátor se utrhl z heatsync na mé grafické kartě. Jsem řádně kontaktovala výrobce (Medion), jen aby zjistil, že můj stroj byl skutečně ve 3 roky záruka o pouhých 5 dnů, takže se mne posílá novou grafickou kartu VV. Budu vás informovat, díky za vaši pomoc. PS měl bych dostat do loterie s tímto štěstí?. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejste si jisti, jak se nová grafická karta vám pomůže s vaším problémem Card Reader
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobré slyšet dostanete grafickou kartu FOC
| |||
| |||
| Ahoj, jsem stavěný z-do karet na ploše. Až do nedávné doby, kdy jsem vložil kartu kartu bude vidět v XP prozkoumat a můj počítač. Drves také ukázal, když byla vložena žádná paměťová karta. A teď jdu zkoumat nebo má počítač a pohony do-neukázal. Po vložení karty pouze fotografie Canon impotrer otevře. Vložené kartě není uznáván XP aplikaci nebo v počítači. Jakékoliv myšlenky? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc s R4 Karty pro DS | vinni | PC a herní konzole | 5 | 28. června 2009 04:17 |
| Nejlepší AGP karty | SamerKrazer | Graphics Cards & Monitory | 1 | 8. února 2008 04:55 |
| Grafické karty: Prosím pomoc! | Souzo | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. prosince 2007 04:43 |
| Čtečky karet | robina80 | Drives & Removable Media | 1 | 2. listopadu 2007 08:29 |
| Jak je to s údaji karty | kknight0506 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 29. duben 2007 04:21 |
| Thread Nástroje | |
| |