![]() |
|
| |||
| |||
| Hiya όλα απλώς ένα ενοχλητικό ερώτημα εκ νέου κάρτες SD και ολοκληρωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών μου. Πάντοτε είχα πρόβλημα με αναγνώστη μου και ποτέ δεν είχε εμπιστοσύνη σε αυτό. Έχω αγοράσει πρόσφατα νέες κάρτες και θεωρώ ότι όταν προσπαθώ να τα χρησιμοποιήσει φέρνει επάνω το λογότυπο δεν ανταποκρίνεται. Περισσότερα strangly όταν προσπαθώ να formatt όλα τα χαρτιά που μου λέει ότι η κάρτα έχει γράψει προστατεύεται η οποία δεν είναι. Θα εκτιμούσα τις όποιες ιδέες, Λαμπρό φόρουμ εδώ, πολύ κατατοπιστική, και είμαστε όλοι learnibg ακόμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πρώτον είναι ο αναγνώστης καρτών εγκατασταθεί σωστά, δηλαδή τα προγράμματα οδήγησης. αναγνώστης ενσύρματο σωστά για να σας μ / b
κάποιες νέες κάρτες έχουν ένα μικρό διαφάνεια από την πλευρά τους για να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τα μπορείτε να ελέγξετε τις κάρτες σε άλλο υπολογιστή και δείτε αν έχετε το ίδιο αποτέλεσμα; Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| hiya όλα, μόνο ένα upcate στις prob μου. Έχω ερευνηθεί στα βάθη που είναι ο υπολογιστής μου και ανακάλυψε ότι ένας ανεμιστήρας έχει απότομα από ένα heatsync την κάρτα γραφικών μου. Ήρθα σε επαφή δεόντως τον κατασκευαστή (Medion) μόνο για να ανακαλύψουν ότι το μηχάνημά μου ήταν πράγματι κατά την εγγύηση 3 χρόνια από μόλις 5 ημέρες, ώστε να είναι το να μου στείλει μια νέα κάρτα γραφικών υπό σημαία ευκαιρίας. Θα σας κρατήσει αφίσα, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. PS θα πρέπει να πάρω ένα λαχείο με αυτό τύχη;. Κ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είστε σίγουροι για το πώς μια νέα Κάρτα γραφικών θα σας βοηθήσει με Card Reader πρόβλημα σας
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλό να σας ακούσω να πάρει την FOC κάρτα γραφικών
![]() Επίσης, όπως για τον αναγνώστη καρτών πηγαίνετε στο device manager στο πίνακα ελέγχου, επιλέξτε εσείς αναγνώστη καρτών και στη συνέχεια εγκαταστήστε ξανά τα προγράμματα οδήγησης ή προγράμματα οδήγησης ενημέρωση κάντε κλικ Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω ενσωματωμένες συσκευές ανάγνωσης καρτών στον υπολογιστή γραφείου μου. Μέχρι πρόσφατα, όταν εισάγεται μια κάρτα η κάρτα θα πρέπει να εξεταστεί σε XP διερευνήσει και τον υπολογιστή μου. Η drves επίσης εμφανίστηκε όταν δεν εισήχθη κάρτα. Τώρα πάω να διερευνήσει ή τον υπολογιστή μου και να το κάνουμε-drives δεν εμφανίζονται. Όταν εισάγετε μια κάρτα μόνο το impotrer φωτογραφία Canon ανοίγει. Παρεμβάλλεται η κάρτα δεν αναγνωρίζεται από τη διερεύνηση XP ή τον υπολογιστή μου. Κάθε σκέψεις; |