μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Κάρτες SD / αναγνώστες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Μαρτίου, 2008, 09:56
Μέλος Ομάδα

Default Κάρτες SD / αναγνώστες

Hiya όλα απλώς ένα ενοχλητικό ερώτημα εκ νέου κάρτες SD και ολοκληρωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών μου. Πάντοτε είχα πρόβλημα με αναγνώστη μου και ποτέ δεν είχε εμπιστοσύνη σε αυτό. Έχω αγοράσει πρόσφατα νέες κάρτες και θεωρώ ότι όταν προσπαθώ να τα χρησιμοποιήσει φέρνει επάνω το λογότυπο δεν ανταποκρίνεται. Περισσότερα strangly όταν προσπαθώ να formatt όλα τα χαρτιά που μου λέει ότι η κάρτα έχει γράψει προστατεύεται η οποία δεν είναι. Θα εκτιμούσα τις όποιες ιδέες, Λαμπρό φόρουμ εδώ, πολύ κατατοπιστική, και είμαστε όλοι learnibg ακόμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κ.
Old 4 Μαρτίου, 2008, 15:26
Ομάδα Δωρητών

πρώτον είναι ο αναγνώστης καρτών εγκατασταθεί σωστά, δηλαδή τα προγράμματα οδήγησης. αναγνώστης ενσύρματο σωστά για να σας μ / b
κάποιες νέες κάρτες έχουν ένα μικρό διαφάνεια από την πλευρά τους για να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τα
μπορείτε να ελέγξετε τις κάρτες σε άλλο υπολογιστή και δείτε αν έχετε το ίδιο αποτέλεσμα;

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 14η Μαρτίου 2008, 09:01
Μέλος Ομάδα

hiya όλα, μόνο ένα upcate στις prob μου. Έχω ερευνηθεί στα βάθη που είναι ο υπολογιστής μου και ανακάλυψε ότι ένας ανεμιστήρας έχει απότομα από ένα heatsync την κάρτα γραφικών μου. Ήρθα σε επαφή δεόντως τον κατασκευαστή (Medion) μόνο για να ανακαλύψουν ότι το μηχάνημά μου ήταν πράγματι κατά την εγγύηση 3 χρόνια από μόλις 5 ημέρες, ώστε να είναι το να μου στείλει μια νέα κάρτα γραφικών υπό σημαία ευκαιρίας. Θα σας κρατήσει αφίσα, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. PS θα πρέπει να πάρω ένα λαχείο με αυτό τύχη;. Κ.
Old 15 Μαρτίου 2008, 05:54
Ομάδα Δωρητών

Δεν είστε σίγουροι για το πώς μια νέα Κάρτα γραφικών θα σας βοηθήσει με Card Reader πρόβλημα σας

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 15 Μαρτίου 2008, 12:09
Ομάδα Δωρητών

καλό να σας ακούσω να πάρει την FOC κάρτα γραφικών
Επίσης, όπως για τον αναγνώστη καρτών πηγαίνετε στο device manager στο πίνακα ελέγχου, επιλέξτε εσείς αναγνώστη καρτών και στη συνέχεια εγκαταστήστε ξανά τα προγράμματα οδήγησης ή προγράμματα οδήγησης ενημέρωση κάντε κλικ

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 25 Μαρτίου, 2008, 17:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου, έχω ενσωματωμένες συσκευές ανάγνωσης καρτών στον υπολογιστή γραφείου μου. Μέχρι πρόσφατα, όταν εισάγεται μια κάρτα η κάρτα θα πρέπει να εξεταστεί σε XP διερευνήσει και τον υπολογιστή μου. Η drves επίσης εμφανίστηκε όταν δεν εισήχθη κάρτα.

Τώρα πάω να διερευνήσει ή τον υπολογιστή μου και να το κάνουμε-drives δεν εμφανίζονται. Όταν εισάγετε μια κάρτα μόνο το impotrer φωτογραφία Canon ανοίγει. Παρεμβάλλεται η κάρτα δεν αναγνωρίζεται από τη διερεύνηση XP ή τον υπολογιστή μου.

Κάθε σκέψεις;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.