![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hiya sve samo dosadne upit ponovno SD kartice, a moja integrirani čitač kartica. Uvijek sam imao problema sa mojim čitač i nikad nije imao povjerenja u njega. Ja sam nedavno kupila nove kartice i JA nađi prema taj našto JA pokušati ih iskoristiti ga donijeti gore ne reagira logotip. Više strangly kad sam pokušaj da se formatt sve kartice to mi govori da kartica je zaštićen od pisanja koja to nije. Ja bih zahvalan bilo koje ideje, Brilliant forumi ovdje, vrlo informativan, a mi smo svi još uvijek learnibg. Thanks in advance K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prvo je ispravno instaliran čitač kartica, odnosno vozači su instalirani. čitač žičanu ispravno na m / b
| |||
| |||
| hiya sve, samo upcate na moj prob. Ja sam istražiti u dubinu da je moje računalo i otkrili da ima ventilator popucali od heatsync na moju grafičku karticu. Ja uredno kontaktirao proizvođača (Medion) samo da otkrijete da moj stroj je zaista u roku od 3 godine garancije po samo 5 dana tako da su mi poslati novu grafičku karticu FOC. JA htijenje držati te pošta, hvala za vaša pomoć. PS trebao dobiti ulaznicu lutrija s ovim sreća?. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niste sigurni kako novi Grafička kartica će vam pomoći s vašim problemom Card Reader
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro čuti te dobiti foc grafička kartica
![]() isto kao i za čitač kartica otiđite na Sprava Voditelj na upravljačkoj ploči, odaberete čitač kartica, a zatim ponovo instalirajte upravljačke programe ili kliknite ažurirati upravljačke programe My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Bok, JA imati izgrađen-in kartica čitatelji na moj radna površina. Sve do nedavno, kada sam umetnuta kartica kartica će se vidjeti u XP istražiti i moje računalo. Drves također su se pojavili kada je kartica umetnuta br. Sada ću ići u istraživanje i moje računalo i pogoni ne-ne voditi koga gore. Našto JA umetnuti karticu samo impotrer Canon fotografija otvara. Umetnuta kartica se ne priznaju XP istražiti ili moj računalo. Bilo koja misli? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć s R4 karte za DS | kriv | PC & konzole Igre | 5 | 28. lipnja 2009 04:17 |
| Najbolja AGP kartice | SamerKrazer | Graphics Cards & Monitors | 1 | 8. veljača 2008 04:55 |
| Graphics Cards: Please help! | Souzo | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23. prosinac 2007 04:43 |
| Čitači kartica | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 2. studeni 2007 08:29 |
| Koje podatke o karticama | kknight0506 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 29. travanj 2007 04:21 |
| Thread Tools | |
| |