![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Szia minden csak egy bosszantó kérdés újbóli SD kártyák és az én beépített kártyaolvasó. Mindig is baj az én olvasó, és soha nem vetett bizalmat. A közelmúltban vásárolt új lapot és azt állapította meg, hogy amikor megpróbálom használni őket, hogy felveti a logó nem válaszol. További strangly amikor megpróbáltam formatt az összes kártya azt mondja, hogy a kártya írásvédett, amelyek nem az. Örülnék bármilyen ötletet, Brilliant fórumok itt,
nagyon informatív, és mi minden csendes learnibg. Köszönet előre K.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Először is a kártya olvasó telepítve, vagyis a gépjárművezetők telepítve. olvasó vezetékes megfelelően el m / b
|
|||
|
|||
|
Szia minden, csak egy upcate az én prob. Én vizsgálták a mélybe, amely a számítógépről, és rájött, hogy egy rajongó nem csattant ki a heatsync én grafikus kártya. Én szabályszerűen felvette a kapcsolatot a gyártó (Medion) csak felfedezni, hogy az én gép valóban a 3 év garancia mellett csak 5 napig így küld nekem egy új grafikus kártya FOC. ÉN akarat eltartás ön kifüggesztett, köszönöm a segítséget. PS kell, kapok egy sorsjegy ezzel a szerencse?. K
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nem biztos benne, hogy egy új grafikus kártya segítségével megtalálhatja az Ön Card Reader probléma
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jó hallani kap a grafikus kártya foc
![]() is, mint a kártyaolvasó megy berendezés igazgató a műszerfal, akkor válasszuk a kártyaolvasó, majd telepítse újra az illesztőprogramokat, vagy kattintson frissíteni a meghajtókat My System: Cewy a csoda macine
|
|
|
|||
|
|||
|
Szia, beépített kártyaolvasó az asztalon. Egészen a közelmúltban, amikor ki egy kártyát a kártya lesz látható XP feltárása és számítógépem. A drves is azt mutatta ki, amikor nem kártyát behelyezve.
Most megyek, hogy tárja fel, illetve a számítógépről, és a do-meghajtók nem jelenik meg. Amikor én be egy kártyát csak a Canon fotó impotrer kinyílik. A behelyezett kártya nem ismeri el XP tárja fel, illetve a számítógépet. Any thoughts? |