![]() |
|
| |||
| |||
| היי כל שאילתת פשוט מעצבן מחדש כרטיסי SD וכן קורא כרטיס משולב שלי. תמיד היה לי בעיות עם הקורא שלי מעולם לא היה אמון זה. לא מזמן קניתי קלפים חדשים ואני מוצא כי כאשר אני מנסה להשתמש בהם זה מעלה את הלוגו לא להגיב. עוד strangly כאשר אני מנסה formatt כל הקלפים זה אומר לי שהכרטיס מוגן לכתוב בו זה לא. הייתי מעריך את כל הרעיונות, פורומים מבריק כאן, מאוד אינפורמטיבי, וכולנו עדיין learnibg. תודה מראש ק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראשית, הוא קורא כרטיסי הותקנו כהלכה, כלומר התקנת מנהלי ההתקן. הקורא קווית כראוי מ שלך / b
| |||
| |||
| היי כולם, רק על upcate prob שלי. אני חקרו למעמקי זה המחשב שלי וגילה כי אוהד יש התיז מעל heatsync כרטיס המסך שלי. אני בזמנו פנו ליצרן (Medion) רק כדי לגלות כי המכונה שלי אכן היה בתוך 3 אחריות לשנה על ידי רק 5 ימים אז הם שולחים לי FOC כרטיס גרפי חדש. אני אשמור לך פורסמה, תודה על העזרה שלך. נ.ב. אני צריך לקבל כרטיס לוטו עם המזל הזה?. ק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא בטוח איך כרטיס מסך חדש יעזור לכם בעיה עם כרטיס הקורא שלך
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב לשמוע אותך לקבל את כרטיס גרפיקה foc
| |||
| |||
| היי, יש לי מובנה קוראי כרטיסים על שולחן העבודה שלי. עד לאחרונה, כאשר אני מוכנס כרטיס את הכרטיס יהיה לראות XP לחקור את המחשב שלי. Drves הופיע גם כאשר לא היה כרטיס הכניסה. עכשיו אני הולך לחקור או המחשב שלי ואת הכוננים לעשות, לא יופיע. כאשר אני מכניס כרטיס רק impotrer Canon תצלום נפתח. כרטיס הכניסה אינו מוכר על ידי XP לחקור או המחשב שלי. כל המחשבות? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עבור כרטיסי R4 DS | אשם | PC & קונסולת משחקים | 5 | -28 יוני 2009 04:17 |
| Best כרטיסי AGP | SamerKrazer | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 8 פברואר 2008 04:55 |
| כרטיסי מסך: אנא עזרה! | Souzo | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 23 דצמבר 2007 04:43 |
| כרטיס קורא | robina80 | כוננים & נשלפת | 1 | 2nd נובמבר 2007 08:29 |
| מה עם כרטיסי נתונים | kknight0506 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 29 אפריל 2007 04:21 |
| שרשרת כלים | |
| |