![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hiya visus tiesiog erzina užklausą naujo SD kortelės ir mano integruotas kortelių skaitytuvas. Aš visada turėjo problemų su mano skaitytojas ir niekada nepasitikėjimą ja. Aš neseniai nusipirkau naują korteles ir manau, kad kai bandau juos naudoti ji pakelia neatsako logotipas. Daugiau strangly Bandant formatt visas korteles, man sako, kad kortelė yra parašyti saugomos kurioje ji yra ne. Aš už bet kokias idėjas, Brilliant forumus čia, labai informatyvus, ir mes visi dar learnibg. Thanks in advance K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirma, yra kortelių skaitytuvas įrengti tinkamai, ty, yra įdiegta tvarkyklė. skaitytojas laidinio tinkamai savo m / b
kai kurios naujos kortelės tiny Pristatymas apie jų pusėje užrakinti ir atrakinti jų Ar galite patikrinti ant kito kompiuterio kortelių ir pažiūrėkite, ar galite gauti tokį patį rezultatą? Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| hiya visi, tik mano Prob upcate. Aš ištirti į gylį, kad mano kompiuteryje ir atrado, kad ventiliatorius turi išpirko off heatsync mano grafikos plokštę. Aš tinkamai kreiptis gamintojo (Medion) tik atranda, kad mano aparatas buvo tikrai per 3 metų garantija vos 5 dienas, todėl jie siunčia man naują grafikos plokštę FOC. Aš keep you posted, thanks for your help. PS turėčiau loterijos bilietą šią sėkmę?. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nežinote kaip naują grafikos plokštę, kurie padės jums jūsų Card Reader problema
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gera girdėti gausite graphics card FOC
![]() pat kaip ir kortelės skaitytuvą eiti į Device Manager "Control Panel, pasirinkite jus kortelių skaitytuvą ir tada iš naujo įdiekite tvarkykles ar Spustelėkite Naujinti tvarkykles Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| Sveiki, Turiu integruotą kortelių skaitytuvai ant mano darbastalio. Iki neseniai, kai aš Įrašytas kortelė kortelė bus matoma XP "Naršyti ir savo kompiuteryje. Drves taip pat parodė, kai nėra kortelė buvo įdėta. Dabar aš einu ieškoti ar mano kompiuteris ir diskai do-nerodomas. Kai aš įdėkite kortelę tik Canon impotrer atveria. Įrašytas kortelė nepripažįsta XP ištirti, ar mano kompiuteryje. Any thoughts? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba R4 kortelės DS | kaltas | PC & konsolės Žaidimai | 5 | Birželis 28, 2009 04:17 |
| Geriausia AGP kortelės | SamerKrazer | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 8 vasaris 2008 04:55 |
| Graphics Card: Please help! | Souzo | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 23 gruodis 2007 04:43 |
| Kortelių skaitytuvai | robina80 | Drives & Removable Media | 1 | 2 lapkritis 2007 08:29 |
| Ką apie duomenų kortelės | kknight0506 | Networking, Modems & VoIP | 4 | Balandis 29, 2007 04:21 |
| Temos įrankiai | |
| |