![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hiya visi vienkārši kaitinošas query re SD kartes un mana integrēto karšu lasītājs. Man vienmēr bija problēmas ar savu lasītāju, un nekad nav bijusi uzticība tai. Es nesen nopirka jaunu karšu un es uzskatu, ka tad, kad es cenšos tos lietot to parādīs nereaģē logo. Vairāk strangly kad es mēģinātu formatt visas kārtis ir man saka, ka karte ir rakstīt aizsargāta tā nav. I would appreciate any ideas, Brilliant forumi šeit
ļoti informatīvs, un mēs visi vēl learnibg. Thanks in advance K.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
pirmkārt, ir karšu lasītājs uzstādīts pareizi, ti, tās draiveri uzstādīti. lasītājs vadu pareizi savu m / b
|
|||
|
|||
|
hiya all, tikai upcate uz manu prob. Man ir izmeklēt stājas dziļumā, kas ir mana datora un atklāja, ka ventilators ir snapped off heatsync par manu grafikas karti. Es pienācīgi sazināties ražotājs (Medion) tikai atklāt, ka mana mašīna ir tiešām laikā 3 gadu garantija tikai 5 dienas, lai tie ir mani sūtīja jaunu grafikas karti FOC. Es Jūs pastāvīgi norīkots darbā, thanks for your help. PS man vajadzētu saņemt loterijas biļeti ar šo veiksmi?. K.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nav pārliecināts, kā jauns Graphics Card palīdzēs Jums Card Reader problēmu
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
labi dzirdēt jums grafikas karte foc
![]() arī kā karšu lasītājs iet uz Device Manager kontroles paneli, izv º karšu lasītāju un tad vēlreiz instalēt draiverus vai noklikšķiniet uz Atjaunināt draiveri Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, Man ir iebūvēts karšu lasītāji par manu desktop. Līdz nesen, kad es ievietota karte karte būs redzams XP pētīt un manu datoru. Drves parādīja arī uz augšu, ja nē karte ir ievietota.
Tagad es dodos izpētīt, vai manu datoru un drives do-neuzrāda augšu. Kad es ievietotu karti tikai Canon foto impotrer paver. Ievietota karte neatzīst XP izpētītu vai manu datoru. Jebkurš domas? |