![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hiya wszystkich tylko irytujące zapytanie ponownie SD i mój zintegrowany czytnik kart. Mam zawsze problem z moim czytnikiem i nigdy nie miał w niej zaufanie. Mam kupił niedawno nowe karty i dowiedzieć się, że podczas próby korzystania z nich będzie podnosił na nie odpowiadać logo. Więcej strangly podczas próby formatt wszystkie karty to mówi mi, że karta jest zabezpieczony przed zapisem, który nie jest. Chciałbym docenić wszelkie pomysły, Brilliant forum tutaj very informative, i wszyscy jesteśmy wciąż learnibg. Thanks in advance K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze jest czytnik kart zainstalowane prawidłowo, tzn. są zainstalowane sterowniki. Czytnik wired właściwie do m / b
| |||
| |||
| Cześć wszystkim, tylko upcate na moje problemy. Mam zbadane w głąb że mój komputer i odkrył, że wentylator ma snapped poza jeden heatsync na mojej karty graficznej. I należycie skontaktować się z producentem (Medion) tylko odkryć, że mój komputer został rzeczywiście w 3 lata gwarancji tylko przez 5 dni, tak mnie one wysyłanie nowej karty graficznej FOC. I will keep you posted, thanks for your help. PS mam dostać bilet loterii z tego szczęścia?. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wiesz, jak nowa karta graficzna pomoże Ci z Twoim problemem Card Reader
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobrze słyszeć masz kartę graficzną foc
![]() jak również dla czytnika kart przejść do menedżera urządzeń w panelu sterowania można wybrać czytnik kart, a następnie ponownie zainstalować sterowniki lub kliknij przycisk Aktualizacja sterowników My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
| Cześć, mam wbudowaną kartę czytelników na moim biurku. Do niedawna, gdy włożona karta karta byłaby postrzegana w XP zbadać i mój komputer. W drves wykazały również, gdy karta nie została włożona. Teraz przejdź do zbadania czy mój komputer i dyski nie-nie pojawi się. Po włożeniu karty tylko Canon Fotografia impotrer otwiera. Wprowadzony karta nie jest uznawane przez XP lub zbadanie mojego komputera. Każdy myśli? |
![]() |
|
| Zakładki |