mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Carduri SD / cititoare

Reply

Thread Tools
Old 4 martie 2008, 09:56
Grupul de stat

Default Carduri SD / cititoare

Salut tuturor doar o interogare de enervant Re cititor de carduri SD şi-mi integrate de carte. Eu am avut întotdeauna probleme cu cititorul meu şi niciodată nu au avut încredere în ea. Am cumparat recent cărţi noi şi mi se pare că atunci când voi încerca să le utilizaţi Acesta afişează logo-ul nu răspunde. Mai multe strangly când am încerca să formatt toate cartile care îmi spune că acest card este scrie protejate care nu este. Mi-ar aprecia orice idei, forumuri Brilliant aici, foarte informativ, şi noi toţi suntem încă learnibg. Thanks in advance K.
Old 4 martie 2008, 15:26
Grupul de donator

În primul rând este cititorul de carduri instalate corect, şi anume driverele sunt instalate. cititorul cu fir în mod corespunzător la m dvs. / b
Unele plăci noi au un diapozitiv mici pe partea din ei pentru a bloca şi debloca le
puteţi verifica carduri de pe un alt PC şi a vedea dacă tu a lua acelasi rezultat?

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (e):
1x Sony DVD RAM drive 1xphillips DV
Cauza / PSU:
700w moduler PSU
Răcire:
aer
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 14 martie 2008, 09:01
Grupul de stat

salut toate, doar un upcate pe Prob mea. Eu am investigat în adâncuri, care este calculatorul meu şi a descoperit că un fan-a cedat, de pe o heatsync pe cartea mea de grafică. Am contactat în mod corespunzător de producător (Medion), doar pentru a descoperi că maşina mea a fost într-adevăr, în termen de garanţie de 3 ani doar 5 zile astfel încât acestea să trimiteţi-mi o nouă placă grafică FOC. Eu voi tine la curent, multumesc pentru ajutor. PS ar trebui să I a lua un bilet de loterie cu acest noroc?. K.
Old 15 martie 2008, 05:54
Grupul de donator

Nu este sigur că modul în care un nou Graphics Card va ajuta cu problema ta card-reader

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 15 martie 2008, 12:09
Grupul de donator

bine să te aud obţine FOC placă grafică
, de asemenea, ca pentru cititorul de carduri du-te la Device Manager din panoul de control, selectaţi tu cititor de card şi apoi atunci re-a instala drivere sau drivere faceţi clic pe Update

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 25 martie 2008, 17:05
Noile state Group

Buna, am construit-in-cititoare de carduri pe desktop. Până de curând, când am introdus un card de carte de s-ar fi văzut în XP explora şi computerul meu. Drves a arătat, de asemenea, de până când nu prin card a fost introdus.

Acum mă duc pentru a explora sau de computerul meu şi unităţile pe do-nu apară. Cînd I a insera un card de doar impotrer foto Canon se deschide. Cardul introdus nu este recunoscut de către XP explora sau de computerul meu.

Orice gândurile?
Reply

Register

Marcaje