![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci jenom nepríjemný dotaz znovu SD kariet a moji integrovanú čítačku pamäťových kariet. Vždy som mal problémy s mojimi čitateľmi, a nikdy nemal dôveru v to. Nedávno som kúpil nové karty a já zjišťuji, že keď zkusím im to prinesie do nereaguje logo. Viac strangle keď som pokus formatt všetkých kariet je mi hovorí, že karta je chránená napísať ktorých nie je. Já bych ocenil akékoľvek myšlienky, brilantné fór tu veľmi informatívny, a všetci sme stále learnibg. Thanks in advance K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po prvé je čítačka nainštalovaná správne, tj sú nainštalované ovládače. Čitateľ wired správne na váš m / b
| |||
| |||
| Ahoj všetci, len UPCAM o mojej problémy. Mám vyšetrené do hĺbky, že je môj počítač a zistila, že ventilátor má uchopil z heatsync na mojej grafickej karte. Som riadne kontaktovala výrobcu (Medion) len zistila, že môj stroj bol skutočne vo záruka 3 roky iba 5 dní a tak sa zaslaním mi novú grafickú kartu FOC. Budem vás priebežne, vďaka za vašu pomoc. PS mám dostať los s touto šťastie?. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ste si istí, ako sa nová grafická karta vám pomôže s vašim problémom Čítačka kariet
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobré počuť dostanete grafickú kartu foc
| |||
| |||
| Ahoj, som vybudoval-in karty čitatelia na mojom počítači. Až donedávna, keď som vložila kartu kartu by byť vnímaná v XP preskúmať a môj počítač. Drves sa tiež ukázalo, keď žiadna karta bola vložená. Teď jdu na preskúmanie alebo počítač a pohony do-nezobrazí sa. Po vložení karty iba Canon foto impotrer otvorí. Vložené karty nie je uznaná XP prezrieť alebo počítač. Akékoľvek myšlienky? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc s R4 Karty pre DS | vinni | PC a herné konzoly | 5 | 28. júna 2009 04:17 |
| Najlepšie AGP karty | SamerKrazer | Graphics Cards & Monitory | 1 | 8. februára 2008 04:55 |
| Grafické karty: Prosím pomoc! | Souza | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. decembra 2007 04:43 |
| Čítačky kariet | robina80 | Drives & Removable Media | 1 | 2. novembra 2007 08:29 |
| Ako je to s údajmi karty | kknight0506 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 29. apríl 2007 04:21 |
| Thread Tools | |
| |