![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хиыа све само досадне упит поново СД картице и моје интегрисани читач картица. Увек сам имао проблема са мојим читач и никада није имао поверења у њега. Недавно сам купио нове картице и сматрам да, када покушам да их користите доноси се не реагује логотип. Више странглы кад сам покушај да се све карте форматт то ми говори да је картица Заштићен од писања које није. Ја бих захвалан било које идеје, генијалан форумима овде,
врло информативан, а сви смо и даље леарнибг. Хвала унапред К.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
прво је читач картица правилно инсталирана, тј драјвери су инсталирани. Читач жицама правилно на М / Б
|
|||
|
|||
|
Хиыа све, само на мом упцате проблема. Су истраживали сам у дубине да је мој рачунар и открио да је вентилатор искључен снаппед хеатсынц на моје графичке картице. Сам благовремено контактирао произвођача (Медион) само да откријемо да је мој апарат је заиста у року од 3 године гаранције од само 5 дана тако да ме шаље нову графичку картицу ФОЦ. Ја ћу вас послат, хвала за помоћ. ОШ треба да добије карту на лутрији са овим среца. К.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Нисте сигурни како нова графичка картица ће Вам помоћи код проблема читач картица
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Добро је чути вам ФОЦ графичке картице
![]() Такође, као и за читач картица идите на Девице Манагер у Цонтрол Панелу, изаберите ти читач картица, а затим поново инсталирајте управљачке програме или да ажурирате драјвере кликните Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
|
|||
|
|||
|
Здраво, ја сам уграђеним читачима картица на десктопу. Све до недавно, када сам убачена картица ће се видети картице у КСП-у истражује и мој рачунар. Дрвес такође су се појавили када је картица није убачена.
Сада идем да истражи или мој компјутер и дискове не-није појавио. Кад убаците картицу само Цанон фото импотрер отвара. Убаци картица није признато од стране КСП-истражи или мој компјутер. Било која мисли? |