az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

SD kartlar / okuyucuları

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2008, 09:56 4
Üye Grubu

Hiya all just an sataşmak sorgusu yeniden SD kartlar ve benim entegre kart okuyucu. Ben her zaman benim okuyucu ile sorun vardı, güven vardı hiç. Geçenlerde yeni kart satın almış ve o zaman ben değil yanıt logosu kadar getiriyor bunları kullanmayı deneyin bulabilirsiniz. Daha strangly zaman bu kartta da değil yazmaya karşı korumalı olduğunu söylüyor tüm kartları formatt çalışır. Herhangi bir fikir takdir ederiz, Brillant forumları burada, çok bilgilendirici ve hepimiz hala learnibg vardır. Teşekkür peşin K.
Old Mart 2008, 15:26 4
Bağış Grubu

öncelikle kart okuyucu takılmış, yani sürücüleri yüklü. okuyucu düzgün m kablolu / b
bazı yeni kartlar onların tarafında kilit ve onları kilidini küçük bir slayt var
başka bir pc kartları kontrol edebilir ve görmek eğer aynı sonucu elde?

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old Mar 2008, 09:01 14.
Üye Grubu

benim prob üzerine hiya hepsi sadece bir upcate. Benim bilgisayar ve bir fan benim ekran kartı bir heatsync kapalı tersledi vardır keşfetti derinliklerinde içine araştırdık. Ben zamanında sadece 3 yıl garanti benim makine vardı aslında sadece 5 gün içinde tarafından bu yüzden bana yeni bir grafik kartı FOC gönderdiğiniz keşfetmek için üreticisi (Medion) temas. Sana, yayınlanan tutacak yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. PS Bu şans bir piyango bileti almak gerekir?. K.
Old Mart 2008, 05:54 15
Bağış Grubu

Değil nasıl yeni bir Grafik Kartı Kart Okuyucu sorun size yardımcı olacaktır emin

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old Mart 2008, 12:09 15
Bağış Grubu

iyi sen grafik kartı foc olsun duymak
kart okuyucu olarak da kontrol panelinde aygıt yöneticisi size kart okuyucusu seçin ve yeniden sürücüleri veya tıklama güncelleme sürücüleri yüklemek gitmek

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old Mart 2008, 17:05 25
Yeni Üye Grubu

Merhaba, yerleşik kart okuyucu benim masaüstünde. Kadar yakın zamana kadar zaman kartı XP ve benim bilgisayar keşfetmek görülme olacak bir kart takılı. Drves da hiçbir kart takılı olarak geldi.

Şimdi ya da benim bilgisayar ve keşfetmek için sürücüler yapmak-up değil gidin. Zaman sadece Canon fotoğraf impotrer bir kart takmak açılır. Eklenen kartı XP tarafından ya da benim bilgisayar keşfetmek tanınmıyor.

Any thoughts?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından