![]() |
|
| |||
| |||
| Hiya all just an sataşmak sorgusu yeniden SD kartlar ve benim entegre kart okuyucu. Ben her zaman benim okuyucu ile sorun vardı, güven vardı hiç. Geçenlerde yeni kart satın almış ve o zaman ben değil yanıt logosu kadar getiriyor bunları kullanmayı deneyin bulabilirsiniz. Daha strangly zaman bu kartta da değil yazmaya karşı korumalı olduğunu söylüyor tüm kartları formatt çalışır. Herhangi bir fikir takdir ederiz, Brillant forumları burada, çok bilgilendirici ve hepimiz hala learnibg vardır. Teşekkür peşin K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| öncelikle kart okuyucu takılmış, yani sürücüleri yüklü. okuyucu düzgün m kablolu / b
| |||
| |||
| benim prob üzerine hiya hepsi sadece bir upcate. Benim bilgisayar ve bir fan benim ekran kartı bir heatsync kapalı tersledi vardır keşfetti derinliklerinde içine araştırdık. Ben zamanında sadece 3 yıl garanti benim makine vardı aslında sadece 5 gün içinde tarafından bu yüzden bana yeni bir grafik kartı FOC gönderdiğiniz keşfetmek için üreticisi (Medion) temas. Sana, yayınlanan tutacak yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. PS Bu şans bir piyango bileti almak gerekir?. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Değil nasıl yeni bir Grafik Kartı Kart Okuyucu sorun size yardımcı olacaktır emin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iyi sen grafik kartı foc olsun duymak
| |||
| |||
| Merhaba, yerleşik kart okuyucu benim masaüstünde. Kadar yakın zamana kadar zaman kartı XP ve benim bilgisayar keşfetmek görülme olacak bir kart takılı. Drves da hiçbir kart takılı olarak geldi. Şimdi ya da benim bilgisayar ve keşfetmek için sürücüler yapmak-up değil gidin. Zaman sadece Canon fotoğraf impotrer bir kart takmak açılır. Eklenen kartı XP tarafından ya da benim bilgisayar keşfetmek tanınmıyor. Any thoughts? |