менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Карти SD / читачів

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 2008 березень, 09:56
Член групи

Привіт усім просто дратує запит повторно SD карт і моя комплексного читання карт пам'яті. У мене завжди були проблеми з моїм читачем і ніколи не було впевненості в ній. Нещодавно я купила нові карти і я вважаю, що, коли я намагаюся використовувати їх виховує не реагує на логотип. Подробнее strangly при спробі FORMATT всі карти, вона говорить мені, що картка захищена від запису яких вона не є. Буду вдячний за будь-які ідеї, Діамант форумах тут, дуже інформативно, і ми все ще learnibg. Спасибо заранее К.
Old 4 березня 2008, 15:26
Донор групи

По-перше це візитна картка читача встановлений неправильно, тобто є драйвери. Читач провідний правильно ваш M / B
Деякі нові карти мають крихітні слайдів на стороні їх блокувати і розблокувати їх
Ви можете перевірити карти на інший комп'ютер і подивитися, якщо ви отримаєте той же результат?

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 14 2008 березень, 09:01
Член групи

Привіт всім, тільки на моїй upcate проб. Я досліджував у глибину, що мій комп'ютер і виявив, що вентилятор має вимкнув heatsync на моїй відеокартою. Я належним чином зв'язався з виробником (Medion), тільки щоб виявити, що моя машина була дійсно протягом 3-річна гарантія всього на 5 днів, тому вони посилають мені нову відеокарту ОВК. Я буду тримати вас в курсі, дякую за вашу допомогу. PS я повинен отримати лотерейний квиток з цим щастям?. К.
Old 15 2008 березень, 05:54
Донор групи

Чи не знаєте, як нова графічна карта допоможе вам з вашою проблемою Card Reader

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 15 березня 2008, 12:09
Донор групи

добре чути, що ви отримаєте ОВК відеокарта
Також як і для зчитування карток Перейти до диспетчера пристроїв на панелі керування виберіть ви кард-рідер, а потім повторно встановити драйвера або драйвера натисніть "оновити"

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 25 березня 2008, 17:05
Нові члени групи

Привіт, я побудував у картки читачів на моєму робочому столі. До недавнього часу, коли я вставив картку карт буде розглядатися в XP вивчити і комп'ютер. Drves також показали, коли не була вставлена карта.

Тепер я йду до вивчення чи мій комп'ютер і диски робити, не з'являються. Коли я вставити карту тільки impotrer фотографії Canon відкриває. Вставлена картка не визнаються XP вивчити чи мій комп'ютер.

Будь-які думки?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.