![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім просто дратує запит повторно SD карт і моя комплексного читання карт пам'яті. У мене завжди були проблеми з моїм читачем і ніколи не було впевненості в ній. Нещодавно я купила нові карти і я вважаю, що, коли я намагаюся використовувати їх виховує не реагує на логотип. Подробнее strangly при спробі FORMATT всі карти, вона говорить мені, що картка захищена від запису яких вона не є. Буду вдячний за будь-які ідеї, Діамант форумах тут, дуже інформативно, і ми все ще learnibg. Спасибо заранее К. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-перше це візитна картка читача встановлений неправильно, тобто є драйвери. Читач провідний правильно ваш M / B
Деякі нові карти мають крихітні слайдів на стороні їх блокувати і розблокувати їх Ви можете перевірити карти на інший комп'ютер і подивитися, якщо ви отримаєте той же результат? Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Привіт всім, тільки на моїй upcate проб. Я досліджував у глибину, що мій комп'ютер і виявив, що вентилятор має вимкнув heatsync на моїй відеокартою. Я належним чином зв'язався з виробником (Medion), тільки щоб виявити, що моя машина була дійсно протягом 3-річна гарантія всього на 5 днів, тому вони посилають мені нову відеокарту ОВК. Я буду тримати вас в курсі, дякую за вашу допомогу. PS я повинен отримати лотерейний квиток з цим щастям?. К. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не знаєте, як нова графічна карта допоможе вам з вашою проблемою Card Reader
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добре чути, що ви отримаєте ОВК відеокарта
![]() Також як і для зчитування карток Перейти до диспетчера пристроїв на панелі керування виберіть ви кард-рідер, а потім повторно встановити драйвера або драйвера натисніть "оновити" Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Привіт, я побудував у картки читачів на моєму робочому столі. До недавнього часу, коли я вставив картку карт буде розглядатися в XP вивчити і комп'ютер. Drves також показали, коли не була вставлена карта. Тепер я йду до вивчення чи мій комп'ютер і диски робити, не з'являються. Коли я вставити карту тільки impotrer фотографії Canon відкриває. Вставлена картка не визнаються XP вивчити чи мій комп'ютер. Будь-які думки? |