по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Средно Drive навик работа, но работи, когато капитанът шофиране

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти май 2008 г., 18:41
Член Група

Default Средно Drive навик работа, но работи, когато капитанът шофиране

Имам средно шофиране, когато всичките ми отива по музика и филми и др. Но това не действа, когато обувка горе Linux или Windows. Аз отидох на диск ютилити нещо в Linux и той казва, е налице шофиране име Данни диск. (Този на името на устройството). Значи аз знам твърдия диск работи. но той се появи в doesn't домашната папка, и аз арго отворен всяко нещо в него и не мога да го достигнете. едно и също нещо с Windows. Аз включен ми жици, за да ми D Drive (Данните на дискове) Основната капитана шофиране. и то booted към стария си дял на Mandriva на нея, работи добре. Значи, нещо трябва да има в рамките на възможностите на устройството. Какво мога да направя 2 да го поправим
Old 17-ти май 2008 г., 07:06
Номер на групата

го смените джъмперите върху него, за да покаже, че е роб диск в замяна на капитана карам?
Бих казал, със звука на публикацията си, не си. Моля, да сте сигурни, че го е направил по друг начин тя няма да работи като роб. :)

Моята система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Дънната платка:
Asus P5N-E
RAM памет:
GSkill 4GB DDR2
Графична карта (и):
EVGA д-NVidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптично устройство (а):
Мъртъв
Дело / PSU:
Generic дело, Generic PSU
Охлаждане:
Zalman 92 mm
Мрежа / Интернет:
на борда
Монитор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операционна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-битово кодиране
Old 17-ти май 2008 г., 07:43
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от hAvAAck View Post
го смените джъмперите върху него, за да покаже, че е роб диск в замяна на капитана карам?
Бих казал, със звука на публикацията си, не си. Моля, да сте сигурни, че го е направил по друг начин тя няма да работи като роб. :)

Първоначално, аз не се промени нищо. приводния randomlly просто спря да работи. Но когато аз исках да видя дали той ми вторични шофиране ще обувка горе, направих го моят основен капитана шофиране, че само тя ще работи и извади първата си диск.
Old 17-ти май 2008 г., 07:51
Номер на групата

Аз не мисля, че разбираш ли тогава.
Какви са джъмпърен настройки?
Old 17-ти май 2008 г., 08:04
Член Група

Im ще направим снимка от него
Old 17-ти май 2008 г., 08:08
Номер на групата

Каква е цената на модела на твърди дискове? Вие (или аз) може да се намери схема онлайн на джъмпърен настройка за капитана срещу роб, а след това можете да преместите джъмперите, ако е необходимо да се гарантира, че те са създадени правилно.
Old 17-ти май 2008 г., 08:24
Член Група

http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg
Това е стара снимка на моя компютър. Изглежда точно като тази, но там е, че червените жица от друга, както и твърдия диск. че други harddrive без hte червен жица е този, който не работи, сега там е прочетено телени ..

Запомнете, че ми harddrives работи перфектно, то просто randomlly спря да работи.
Old 17-ти май 2008 г., 08:29
Номер на групата

И двете устройства имат две свещи в тях? Един от PSU и една за Mobo?
Какво се е случило точно преди тя спря работи правилно?
В чисто злато закрепване в картината са джъмперите, където ще бъдат разположени, BTW.
Old 17-ти май 2008 г., 08:43
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от hAvAAck View Post
И двете устройства имат две свещи в тях? Един от PSU и една за Mobo?
Какво се е случило точно преди тя спря работи правилно?
В чисто злато закрепване в картината са джъмперите, където ще бъдат разположени, BTW.

Да, и двете включен. Да и аз знам за shiney злато пина .... Не знам. Аз рестартирали компютъра си върху Linux, ми тапет isn't там. Опитвам се да намеря и аз арго намерите данните си диск (името на устройството)
Old 17-ти май 2008 г., 08:47
Номер на групата

и ти каза прозорци не вижда това? Може би трябва да го монтирам в Linux.
Друга възможност е, че HDD става лошо, е вземане на всякакви шумове?
Също така, ако джъмперите са зададени правилно, с роби вероятно няма да функционират правилно като капитан, като ми каза, че го направих.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc