![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам средно шофиране, когато всичките ми отива по музика и филми и др. Но това не действа, когато обувка горе Linux или Windows. Аз отидох на диск ютилити нещо в Linux и той казва, е налице шофиране име Данни диск. (Този на името на устройството). Значи аз знам твърдия диск работи. но той се появи в doesn't домашната папка, и аз арго отворен всяко нещо в него и не мога да го достигнете. едно и също нещо с Windows. Аз включен ми жици, за да ми D Drive (Данните на дискове) Основната капитана шофиране. и то booted към стария си дял на Mandriva на нея, работи добре. Значи, нещо трябва да има в рамките на възможностите на устройството. Какво мога да направя 2 да го поправим
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
го смените джъмперите върху него, за да покаже, че е роб диск в замяна на капитана карам?
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Първоначално, аз не се промени нищо. приводния randomlly просто спря да работи. Но когато аз исках да видя дали той ми вторични шофиране ще обувка горе, направих го моят основен капитана шофиране, че само тя ще работи и извади първата си диск. |
|
|
|||
|
|||
|
Аз не мисля, че разбираш ли тогава.
Какви са джъмпърен настройки? |
|
|
|||
|
|||
|
Im ще направим снимка от него
|
|
|
|||
|
|||
|
Каква е цената на модела на твърди дискове? Вие (или аз) може да се намери схема онлайн на джъмпърен настройка за капитана срещу роб, а след това можете да преместите джъмперите, ако е необходимо да се гарантира, че те са създадени правилно.
|
|
|
|||
|
|||
|
http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg
Това е стара снимка на моя компютър. Изглежда точно като тази, но там е, че червените жица от друга, както и твърдия диск. че други harddrive без hte червен жица е този, който не работи, сега там е прочетено телени .. Запомнете, че ми harddrives работи перфектно, то просто randomlly спря да работи. |
|
|
|||
|
|||
|
И двете устройства имат две свещи в тях? Един от PSU и една за Mobo?
Какво се е случило точно преди тя спря работи правилно? В чисто злато закрепване в картината са джъмперите, където ще бъдат разположени, BTW. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Да, и двете включен. Да и аз знам за shiney злато пина .... Не знам. Аз рестартирали компютъра си върху Linux, ми тапет isn't там. Опитвам се да намеря и аз арго намерите данните си диск (името на устройството) |
|
|
|||
|
|||
|
и ти каза прозорци не вижда това? Може би трябва да го монтирам в Linux.
Друга възможност е, че HDD става лошо, е вземане на всякакви шумове? Също така, ако джъмперите са зададени правилно, с роби вероятно няма да функционират правилно като капитан, като ми каза, че го направих. |