![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám sekundární disk, kde jsou všechny mé hudbě děje a filmy a ect. Ale to nebude fungovat, když jsem se spustit Linux nebo Windows. Šel jsem na disk utility v Linuxu a co se tam píše, že je disk s názvem Data Disk. (To je název disku). Takže vím, že disk pracuje. ale doesnt objevit v domovské složce, a i cant open nic v tom ani nemůže i přístupu. totéž s windows. i komutovaným moje dráty aby mé D Drive (Data Disk) hlavní velitel jednotky. a nastartoval to můj starý oblast Mandriva na něm pracoval v pořádku. tak, že něco musí být špatné ve možností pohonu. Co mohu udělat, 2 spravit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jste změnit jumperů na to, aby prokázala, že je otrok disku místo mistr řídit?
| |||
| |||
| Citace:
Původně jsem měl nezměnilo nic. mechaniky randomlly prostě přestalo pracovat. ale když jsem chtěl zjistit, jestli je můj sekundární disk by naběhnout i to můj primární velitel jednotky, která jen to bude fungovat a vzal mou první disk. |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že vám rozumím pak. Jaké jsou jumper nastavení? |
|
| |||
| |||
| im bude trvat obrázek jej |
|
| |||
| |||
| Co je to model pro pevné disky? Vy (nebo já) můžete najít diagram online na jumper SETUP pro velitele vs slave, a pak můžete přesunout propojkami jako potřebné, aby zajistily, že jsou nastaveny správně. |
|
| |||
| |||
| http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg Toto je stará pic mého počítače. vypadá podobně jako tento, ale tam je to, že červený drát na druhé pevný disk stejně. že další pevný disk, aniž hte červený drát, je ten nefunguje, nyní je zde číst drát .. Pamatujte si, moji disky pracovala perfektně, že právě randomlly přestal pracovat. |
|
| |||
| |||
| Oba disky mají dvě svíčky v nich? Jedním z PSU a jeden na Mobo? Co se stalo těsně před tím, než to přestalo pracovat správně? Na lesklé zlaté vývody ve vašem snímku jsou jumpery, kde by byla umístěna, BTW. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ano, jak zapojit. ano a vím o shiney zlato špendlíky .... Já nevím. i restartovat počítač na linux, můj WallPaper isnt tam. Snažím se najít a i cant najít data disk (název disku) |
|
| |||
| |||
| a řekl oken není vidět? Musíte se pravděpodobně remount, že v Linuxu. Další možností je, že HDD je to špatné, je to pro případné zvuky? Také v případě, že jumpery jsou nastaveny správně, slave pravděpodobně nebude správně fungovat jako master, jak jsi říkal, že ano. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP Laptop obrazovky zvyklý Zapněte Pevný disk zvyklý Iniciovat: Světla jsou na Ale ....... | gra | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 5. Srpna 2009 18:28 |
| Pevný disk master / slave / cable zvolte otázku | alfred01 | Drives & Removable Media | 1 | 22. května 2009 04:48 |
| Hlavní OS nezná Po instalaci Vedlejší OS na jiný pevný disk. | tmockingbird | Operační systémy Windows | 5 | 18. duben 2009 03:13 |
| Pevný disk Problem - Střední mechanika nefunguje | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 7 | 18. března 2009 11:40 |
| Pevný disk boty v Master / Slave režim, ale není sama o sobě | irrumator11 | Drives & Removable Media | 4 | 26. ledna 2008 21:09 |
| Thread Nástroje | |
| |