μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Δευτεροβάθμια Drive wont δουλειά, αλλά όταν τα έργα πλοίαρχος οδήγησης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16ης Μαΐου 2008, 18:41
Μέλος Ομάδα

Default Δευτεροβάθμια Drive wont δουλειά, αλλά όταν τα έργα πλοίαρχος οδήγησης

Έχω ένα δίσκο, όπου όλες οι δευτερεύουσες μου μουσική και ταινίες συνεχίζεται και ect. Αλλά αυτό δεν λειτουργεί όταν θ εκκίνησης μέχρι Linux ή Windows. Πήγα στο δίσκο χρησιότητας πράγμα στο linux και αυτό λέει ότι υπάρχει μια μονάδα δίσκου που ονομάζεται Data Disk. (Thats το όνομα της μονάδας δίσκου). Επομένως, γνωρίζω το σκληρό δίσκο εργάζεται. αλλά doesn't εμφανιστεί στο σπίτι φάκελο και θ επίκλισης ανοιχτό κάθε πράγμα σε αυτόν και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση αυτή. ίδιο πράγμα με τα παράθυρα. i switched μου σύρματα για να μου Δ Drive (Δίσκος δεδομένων) της πρωτοβάθμιας πλοίαρχος οδηγεί. και αυτό για να εκκινήσει παλιό μου διαμέρισμα του Mandriva σε αυτό, λειτούργησε καλά. ναι, κάτι πρέπει να είναι λάθος οι επιλογές εντός της μονάδας δίσκου. Τι μπορώ να κάνω 2 φτιάξεις
Old 17ης Μαΐου 2008, 07:06
Ομάδα Δωρητών

Εσύ την αλλαγή γέφυρες βραχυκύκλωσης για να αποδείξουν ότι ήταν εξαρτημένη μονάδα δίσκου αντί για μια κύρια μονάδα;
Θα έλεγα από τον ήχο του αξιώματός σας, δεν έχετε. Παρακαλούμε να διασφαλίσετε ότι θα το έκανε αυτό διότι διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει ως σκλάβος. :)

Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
Μνήμες:
GSkill 4GB DDR2
Κάρτα γραφικών (ες):
E-ΕΒΓΑ Nvidia GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Νεκρός
Υπόθεση / PSU:
Γένιο υπόθεση, Γένιο PSU
Ψύξη:
Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
εποχουμένως
Monitor (ες):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operating System (s):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 17ης Μαΐου 2008, 07:43
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας hAvAAck View Post
Εσύ την αλλαγή γέφυρες βραχυκύκλωσης για να αποδείξουν ότι ήταν εξαρτημένη μονάδα δίσκου αντί για μια κύρια μονάδα;
Θα έλεγα από τον ήχο του αξιώματός σας, δεν έχετε. Παρακαλούμε να διασφαλίσετε ότι θα το έκανε αυτό διότι διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει ως σκλάβος. :)

Αρχικά, είχα δεν άλλαξε τίποτα. η μονάδα randomlly μόνο σταμάτησε να λειτουργεί. αλλά όταν ήθελα να δω αν θα μου δευτεροβάθμιας οδήγησης εκκίνησης μέχρι, κατέστησα μου πρωτογενή πλοίαρχος μονάδα_δίσκου ότι μόνο αυτό θα λειτουργήσει και πήρε το πρώτο μου δίσκο out.
Old 17ης Μαΐου 2008, 07:51
Ομάδα Δωρητών

Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνω σας τότε.
Τι είναι το jumper ρυθμίσεις;
Old 17ης Μαΐου 2008, 08:04
Μέλος Ομάδα

im θα πάρει μια εικόνα του
Old 17ης Μαΐου 2008, 08:08
Ομάδα Δωρητών

Ποιο είναι το μοντέλο των σκληρών δίσκων; Μπορείτε (ή I) μπορούν να βρουν ένα διάγραμμα των online το jumper ρύθμισης για τον πλοίαρχο vs σκλάβων και, στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινήσετε τις γέφυρες βραχυκύκλωσης όπως απαιτείται για την εξασφάλιση της ίδρυσής τους, σωστά.
Old 17ης Μαΐου 2008, 08:24
Μέλος Ομάδα

http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg
Αυτή είναι μια παλιά pic του υπολογιστή μου. φαίνεται απλά σαν αυτό, αλλά υπάρχει το κόκκινο καλώδιο για το άλλο σκληρό δίσκο, όπως καλά. ότι άλλες σκληρούς δίσκους ΧΩΡΙΣ hte κόκκινο καλώδιο, είναι η μία δεν λειτουργεί, τώρα υπάρχει ένα καλώδιο διαβάσετε ..

θυμάστε, μου harddrives λειτούργησε πλήρως, απλώς randomlly σταμάτησε να λειτουργεί.
Old 17ης Μαΐου 2008, 08:29
Ομάδα Δωρητών

Και οι δύο μονάδες δίσκου έχουν δύο πρίζες σε αυτούς; Ένα από τα PSU και μία στην Mobo?
Αυτό που συνέβη πριν από δεξιά σταμάτησε να λειτουργεί σωστά;
Το λαμπερό χρυσό καρφίτσες σε σας όταν η εικόνα είναι γέφυρες βραχυκύκλωσης θα βρίσκεται, BTW.
Old 17ης Μαΐου 2008, 08:43
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας hAvAAck View Post
Και οι δύο μονάδες δίσκου έχουν δύο πρίζες σε αυτούς; Ένα από τα PSU και μία στην Mobo?
Αυτό που συνέβη πριν από δεξιά σταμάτησε να λειτουργεί σωστά;
Το λαμπερό χρυσό καρφίτσες σε σας όταν η εικόνα είναι γέφυρες βραχυκύκλωσης θα βρίσκεται, BTW.

Ναι, τόσο βουλώνονται. και ναι να γνωρίζω σχετικά με το χρυσό shiney καρφίτσες .... i dunno. i επανεκκίνηση στον υπολογιστή μου στο linux, μου ταπετσαρία isn't εκεί. Προσπαθώ να το βρείτε και θ επίκλισης βρει τα δεδομένα μου δίσκο (το όνομα του δίσκου)
Old 17ης Μαΐου 2008, 08:47
Ομάδα Δωρητών

και είπατε παράθυρα δεν το βλέπω; Θα χρειαστεί πιθανότατα να ξανανεβαίνω στο linux.
Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ο HDD θα είναι κακό, είναι ότι κάνει θόρυβο;
Επίσης, εάν η γέφυρες βραχυκύκλωσης που είναι σωστά, ο δούλος πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει σωστά ως πλοίαρχος, όπως είπατε το έκανε.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
HP Laptop Οθόνη Wont Ενεργοπ Hard Drive Wont Έναρξη: φώτα είναι, όμως, στις ....... Gra Laptops, Κινητά & PDA 8 5 Αυγ 2009 18:28
Σκληρό δίσκο master / slave / καλώδιο επιλέξτε ερώτηση alfred01 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 22η Μαΐου 2009 04:48
Κύρια OS δεν αναγνωρίζεται μετά την εγκατάσταση Δευτεροβάθμια OS σε διαφορετικό σκληρό δίσκο. tmockingbird Λειτουργικά συστήματα Windows 5 18 Απρ 2009 03:13
Σκληρό Δίσκο Πρόβλημα - Δευτεροβάθμια Drive Δεν Εργασίας ashaiba Γενική Συζήτηση Hardware 7 18 Μαρ 2009 11:40
Hard Drive μπότες σε Master / Slave mode, αλλά από μόνη της δεν irrumator11 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 26 Ιαν 2008 21:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.