![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam srednju pogon gdje sve ide na moje glazbe i filmova i itd.. Ali to ne radi kad sam boot up Linux ili Windows. JA je otišao to disk utility stvar u linux i ona kaže ima pogon zove Data Disk. (Taj naziv pogona). Pa ja znam tvrdog diska radi. ali on se pojavljuje u kući mapu, i ja licemjerje otvoriti bilo koju stvar u njoj, niti mogu pristupiti. ista stvar sa prozora. ja prebacio moje žice da bi moj D diska (Data Disk) primarni master pogon. i to booted u moje stare particije od Mandriva na njoj je radio u redu. pa, nešto mora biti krivo unutar opcije pogon. Što mogu učiniti 2 popraviti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li promijenili jumpers na njemu pokazati da bude rob voziti umjesto majstor voziti?
| |||
| |||
| Quote:
Izvorno, ja je ne mijenjaju ništa. pogon randomlly pravedan zaustavljen rad. ali kada sam htio da vidi je li to moja sekundarni disk boot bi gore, to sam napravio moj primarni master pogon koji će raditi samo to i je uzeo vanjska strana moj prvi pogon. |
|
| |||
| |||
| Ja ne mislim da ste razumjeli onda. Koje su jumper postavke? |
|
| |||
| |||
| im gonna uzeti sliku o tome |
|
| |||
| |||
| Koji je model od tvrdih diskova? Vi (ili ja) mogu naći dijagram online na jumper setup za master vs rob, a zatim možete premjestiti jumpers koliko je potrebno kako bi se osiguralo da su postavljena ispravno. |
|
| |||
| |||
| http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg Ovo je stara slika mog računala. izgleda kao ovaj ali postoji da crvena žica na drugoj strani kao i hard disk. da ostali bez harddrive hte crvena žica, ona ne radi, sada je pročitati žica .. Zapamti, moja harddrives radila je savršeno, to samo randomlly prestao raditi. |
|
| |||
| |||
| Oba diskovi imaju dva utikači u njima? Jedan od PSU i jedan za Mobo? Što se dogodilo prije nego što se zaustavio pravo radi ispravno? The uglačan zlatne igle u svoju sliku, gdje su jumpers bi se nalaze, btw. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Da, obje priključen. i da ja znam o shiney zlatne igle .... I dunno. JA ponovno pokretanje moj računalo na linux, moj wallpaper nije tamo. i pokušati pronaći ga i ja licemjerje naći moj podataka disk (naziv pogona) |
|
| |||
| |||
| i prozora te je rekao da ne vidi? Morate se vjerojatno ga uramiti u Linuxu. Druga mogućnost je da je HDD ide loše, to je donošenje bilo kakve buke? Jumpers Također, ako su pravilno postavljena, rob vjerojatno neće ispravno funkcionirati kao gospodara, kao što ste rekli i učinili. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop HP Screen navika Uključite Hard Drive navika Pokreni: Svjetla na Ali ....... | Gra | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 5. kolovoz 2009 18:28 |
| Hard disk master / robovsku / kabel odabrati pitanje | alfred01 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 22. svibanj 2009 04:48 |
| Glavna OS Nije priznata nakon instaliranja OS srednjem na drugom disku. | tmockingbird | Windows Operating Systems | 5 | 18. travanj 2009 03:13 |
| Problem harddrive - srednje Drive Not Working | ashaiba | General Hardware Chat | 7 | 18. ožujak 2009 11:40 |
| Tvrdi disk u čizmama Master / Slave mod, ali ne i samo po sebi | irrumator11 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 26 siječanj 2008 21:09 |
| Thread Tools | |
| |