![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Van egy másodlagos meghajtó, ahol minden megy tovább a zene és a filmek és az ect. De ez nem működik, amikor boot up Linux vagy Windows. Elmentem a lemez segédprogramot dolog a linux, és azt mondja, van egy Data nevű meghajtó lemezre. (Amit a neve a meghajtó). Szóval tudom, a merevlemez működését. de ez nem jelenik meg a saját mappát, és én vidám nyitott minden olyan dolog, hogy nem tudom elérni. ugyanaz a Windows. i kapcsolva én huzalok, hogy az én D-Drive (Data Disk) az elsődleges master meghajtóba. és indítható a régi partíció Mandriva rajta, működött jól. igen, kell valami baj lehetőségeken belül a meghajtót. Mit tehetek 2 javítás
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mit változás a jumperekkel rá, hogy úgy ítélte meg, hogy a rabszolga-meghajtó helyett mester vezetni?
|
|||
|
|||
|
Idézet:
eredetileg, én nem változtak semmit. A meghajtó csak randomlly abbahagyta. de amikor én akartam, hogy lássa, hogy én másodlagos meghajtó lenne boot up, Megcsináltam elsődleges master meghajtó, hogy csak akkor fog működni, és kivette első meghajtóra. |
|
|
|||
|
|||
|
Nem hiszem, értem akkor.
Melyek a jumper beállításokat? |
|
|
|||
|
|||
|
im gonna vesz egy képet róla
|
|
|
|||
|
|||
|
Mi az a modell a merevlemezek? Ön (vagy én) megtalálhatja a diagram online a jumper beállítás a mester vs rabszolga, és akkor lehet mozgatni a jumperekkel szükség annak biztosítása érdekében, hogy állítsanak fel megfelelően.
|
|
|
|||
|
|||
|
http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg
Ez egy régi kép a számítógépre. úgy néz ki, mint most, de ez a piros huzalt a másik merevlemezt is. hogy más merevlemez nélkül hte piros vezetéken, az egyik nem működik, most van egy vezetékes olvasni .. emlékszem, a merevlemezt működött tökéletesen, csak randomlly nem működik. |
|
|
|||
|
|||
|
Mindkét meghajtó két plugs bennük? Az egyik a tápegység, és egy a Mobo?
Mi történt előtt már nem működik megfelelően? A csillogó arany csapok a kép, ahol a jumperekkel kell elhelyezni, BTW. |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Igen, mind le kell zárni. És igen tudom, a shiney arany csapok .... Nem tudom. újraindítani a számítógépet i linux-ra, a háttérkép isnt ott. Próbáltam megtalálni, és én vidám talál az én adatok lemez (a név a meghajtó) |
|
|
|||
|
|||
|
és azt mondta a Windows nem látja? Be kell, hogy valószínűleg remonda azt linux.
Egy másik lehetőség az, hogy a HDD megy rossz, van-e bármilyen zaj? Akkor is, ha a jumperekkel van beállítva, a rabszolga valószínűleg nem megfelelően működnek, mint a mester, mint aki azt mondta, hogy igen. |