![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי את כל הכונן שבו המשנית שלי הולך על מוזיקה וסרטים ו ect. אבל זה לא עובד כשאני האתחול של Windows או Linux. הלכתי הדיסק כלי עזר דבר לינוקס וזה אומר שיש שם כונן דיסקים נתונים. (Thats את השם של הכונן). אז אני יודע את הכונן הקשיח פועל. אבל זה doesn't להופיע בבית התיקייה, ואני צביעות פתוח לכל דבר וגם לא את זה אני יכול לגשת אליו. אותו הדבר עם Windows. אני עברת את חוטי כדי להפוך את כונן D (נתונים בדיסק) העיקרי יחידת הכונן. וזה booted שלי הישן של המחיצה mandriva על זה, עבד בסדר. לכן, חייב להיות משהו לא בסדר בתוך האפשרויות של הכונן. מה אני יכול לעשות לתקן את זה 2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם לשנות את המגשרים על זה כדי להראות את זה כדי להיות עבדים של הכונן במקום יחידת כונן?
| |||
| |||
| ציטוט:
במקור, היה לי שום דבר לא השתנה. הכונן randomlly פשוט הפסיק לעבוד. אבל כאשר אני רוצה לראות אם הוא הכונן המשני שלי היה האתחול למעלה, אני עשיתי את זה יחידת הכונן העיקרי שלי, כי רק זה יעבוד ו הוצאתי את הכונן הראשון. |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב שאני מבין אותך אז. מה הן הגדרות המגשרים? |
|
| |||
| |||
| IM הולך לקחת תמונה של זה |
|
| |||
| |||
| מה המודל של כוננים קשיחים? אתה (או אני) יכול למצוא תרשים מקוונת של תוכנית ההתקנה של יחידת דלגן vs עבדים, ולאחר מכן תוכל להעביר את המגשרים לפי הצורך, כדי להבטיח שהם מגדירים כראוי. |
|
| |||
| |||
| http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg זהו pic הישנים של המחשב שלי. זה נראה בדיוק כמו זה אבל יש את החוט האדום, מצד שני גם הכונן הקשיח. כי אחר harddrive ללא hte חוט אדום, הוא זה לא עובד, עכשיו יש לקרוא את החוט .. זכור, harddrives שלי עבדה באופן מושלם, זה פשוט הפסיק לעבוד randomlly. |
|
| |||
| |||
| שני כוננים יש שתי plugs בהם? אחד מן PSU ואחד על Mobo? מה קרה לפני שהיא זכות הפסיק לעבוד כהלכה? זהב נוצץ את מספר הזיהוי האישי שלך בתמונה שבה הם המגשרים יהיה ממוקם, BTW. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כן, הן פקוק. ועל כן אני יודע את מספר הזיהוי האישי shiney זהב .... אני dunno. אני מחדש את המחשב שלי על גבי לינוקס, טפט isn't שלי שם. אני מנסה למצוא את זה ואני צביעות למצוא את הנתונים בדיסק (את השם של הכונן) |
|
| |||
| |||
| ואתה אמרת Windows לא רואה את זה? אתה צריך לעלות את זה כנראה ב-Linux. אפשרות נוספת היא כי HDD הולך רע, האם זה הפיכת רעשים כלשהם? כמו כן, אם את המגשרים מוגדרות כהלכה, את שפחה כנראה לא לתפקד כראוי כאמצעי, כמו שאמרת את זה עשה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HP Laptop מסך wont הפעל Hard Drive wont התחל: האם על האור אבל ....... | Gra | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 18:28 |
| כונן קשיח Master / slave / כבלים בחר שאלה | alfred01 | כוננים & נשלפת | 1 | 22 מאי 2009 04:48 |
| ראשי מערכת ההפעלה לא מזוהה משני לאחר התקנת מערכת הפעלה אחרת Hard Drive. | tmockingbird | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 18 אפריל 2009 03:13 |
| Harddrive הבעיה - משני הכונן לא עובד | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 18 מרץ 2009 11:40 |
| כונן קשיח המגפיים של Master / Slave מצב, אך לא בפני עצמה | irrumator11 | כוננים & נשלפת | 4 | 26 ינואר 2008 21:09 |
| שרשרת כלים | |
| |