![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu antrinio diską, kur visi mano muzika eina ir apie filmus ir pan. Tačiau jis neveikia, kai aš įkrauti "Linux ar Windows. Nuėjau Diskų dalykas linux ir ji sako, kad yra diskas pavadintas diskas. (Thats iš disko pavadinimas). Taigi aš žinau, kietasis diskas veikia. bet tai nepadės atsirasti namų katalogą, ir i cant atidaryti bet jis pats, nei galiu ja naudotis. Tas pats su langais. i ¹ mano laidų, kad mano D diskas (diskas) pirminės meistras vairuoti. ir jį įkelti į mano senas pertvarų Mandriva apie tai, kuo puikiausiai. taip, kažkas turi būti negerai pagal vairuoti puslapį. What can I do 2 fix it |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar pasikeitė dėl to džemperiai parodyti, kad ji būtų slave disko vietoje meistras vairuoti?
| |||
| |||
| Citata:
iš pradžių, aš nieko nekeičia. vairuoti tik randomlly nebeveikia. bet kai noriu pamatyti, jei ji mano antrinio vairuoti būtų įkeliama, aš padariau, kad mano pagrindinis meistras vairuoti, kad tik jis dirbs, ir paėmė iš mano pirmojo disko. |
|
| |||
| |||
| I don't think I understand you then. Kokie Jumper nustatymus? |
|
| |||
| |||
| Im gonna imtis jo nuotrauką |
|
| |||
| |||
| Kas iš standžiųjų diskų modelis? Jūs (arba man) galite rasti internete schema iš Jumper setup for master vs vergais, o po to galite pereiti džemperiai, kiek reikia užtikrinti, kad jie yra sudaryti teisingai. |
|
| |||
| |||
| http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg Tai senas pic mano kompiuteryje. atrodo kaip šis, tačiau tai, kad raudonos vielos kitų kietojo disko taip pat. kitos diską be hte raudonos vielos, yra vienas neveikia, dabar yra taip viela .. Atminkite, kad mano harddrives dirbo puikiai, ji tiesiog randomlly nebeveikia. |
|
| |||
| |||
| Abu diskai turi du kištukai į juos? Vienas iš PSU ir nuo vieno iki MOBO? Kas nutiko teisę prieš jį nustojo veikti teisingai? Blizga auksas Pins jūsų nuotraukos yra kur džemperiai būtų įsikūręs, BTW. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Taip, abu įjungtas. ir taip žinau apie shiney aukso Pins .... I dunno. Aš vėl mano kompiuteryje ant Linux, mano ekrano isnt there. Aš stengiuosi rasti ir i cant find my duomenų diską (iš disko pavadinimas) |
|
| |||
| |||
| Ir pasakė: Windows negali matyti? Turite tikriausiai Remontuoti jį Linux. Kita galimybė yra ta, kad HDD eina neblogai, tai atliekant bet kokius garsus? Taip pat, jei džemperiai yra nustatyta tinkamai, vergais tikriausiai nebus tinkamai veikti, kaip kapitonas, kaip tu sakė ji. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HP Laptop Screen Wont Įjungti Hard Drive Wont Inicijuoti: žiburiai ON bet ....... | žaidimas | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 5 rugpjūtis 2009 18:28 |
| Standžiojo disko master / slave / cable select klausimas | alfred01 | Drives & Removable Media | 1 | Gegužė 22, 2009 04:48 |
| Pagrindinės OS Neatpažintas Įdiegus Vidurinis OS Įvairūs kietajame diske. | tmockingbird | Windows "operacinės sistemos | 5 | Balandis 18, 2009 03:13 |
| HARDDRIVE Problema - Vidurinis diskas neveikia | ashaiba | General Hardware Chat | 7 | Kovas 18, 2009 11:40 |
| Kietasis diskas batai master / slave mode, bet ne pats | irrumator11 | Drives & Removable Media | 4 | 26 sausis 2008 21:09 |
| Temos įrankiai | |
| |