mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Secondary Drive paradis darbu, bet darbojas, ja tās kapteinis drive

Reply

Thread Tools
Old Maijs 16, 2008, 18:41
Loceklis

Default Secondary Drive paradis darbu, bet darbojas, ja tās kapteinis drive

Man ir vidējā disku, kur visu savu mūziku iet uz un filmas un ect. Bet tas nedarbojas, ja man boot up linux vai Windows. Es devos uz diska lietderību lieta, Linux un tā saka, ka disks nosaukts Data Disk. (Thats nosaukums diska). Tāpēc es zinu cietais disks darbojas. bet doesn't parādās mājas mape un nevaru atvērt jebkuru lieta un to arī es varu piekļūt. tas pats ar logiem. i iesl manu vadus, lai mans D Drive (Data Disk), galvenais meistars disku. un tas booted ar savu veco starpsienu, Mandriva par to, strādāja labi. jā, kaut kas ir nepareizi robežās no diska iespējas. Ko es varu izdarīt 2 salabot
Old Maijs 17, 2008, 07:06
Donors Group

Vai esat mainījis par to džemperi, lai parādītu, ka tas ir vergu vadīt nevis master diska?
Es teiktu, ka ar skaņu your post, jums nav. Lūdzu pārliecinieties, jūs šajā citādi tā nedarbosies kā vergu. :)

Mana sistēma: hAvAAck Build 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
RAM Operatīvā atmiņa:
GSkill 4GB DDR2
Graphics Card (s):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Miris
Case / PSU:
Generic Case, Generic PSU
Dzesēšana:
ZALMAN 92mm
Tīkla / Internets:
borta
Monitor (s):
Dell 2408WFP UltraSharp 2.048 24 "
Operating System (s):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old Maijs 17, 2008, 07:43
Loceklis

Quote:
Originally Posted by hAvAAck View Post
Vai esat mainījis par to džemperi, lai parādītu, ka tas ir vergu vadīt nevis master diska?
Es teiktu, ka ar skaņu your post, jums nav. Lūdzu pārliecinieties, jūs šajā citādi tā nedarbosies kā vergu. :)

sākotnēji, i nav mainījušies neko. vadīt tikai randomlly pārstāja darboties. bet kad es gribēju, lai redzētu, vai tā ir mana sekundārā piedziņa būtu boot up, es, ka mans galvenais meistars vadīt, ka tikai tas darbs un izņēmis savu pirmo disku.
Old Maijs 17, 2008, 07:51
Donors Group

Es nedomāju, ka es saprotu, tu tam.
Kādi ir džemperis iestatījumus?
Old Maijs 17, 2008, 08:04
Loceklis

im gonna veikt pārskatu par to
Old Maijs 17, 2008, 08:08
Donors Group

Kas modeli cieto disku? Jums (vai es) var atrast diagramma tiešsaistē no jumper setup uz master vs slave, un tad jūs varat pārvietot džemperi kā vajadzīgs, lai nodrošinātu, ka tās tiek izveidotas pareizi.
Old Maijs 17, 2008, 08:24
Loceklis

http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg
Tas ir vecs pic ar manu datoru. tas izskatās tāpat kā šī taču ir tā, ka sarkano vadu uz citu cieto disku, kā arī. ka citi Harddrive bez hte sarkano vadu, ir viens nedarbojas, tagad ir izlasīt vadu ..

atceries, mana harddrives strādāja perfekti, tai tikai randomlly pārstāja darboties.
Old Maijs 17, 2008, 08:29
Donors Group

Abi diski ir divas sveces ar viņiem? Viens no PSU un otru uz MOBO?
Kas notika tieši pirms tas pārstāja darboties pareizi?
Shiny zelta tapas jūsu draugi ir tur, kur džemperi būtu jāizvieto, BTW.
Old Maijs 17, 2008, 08:43
Loceklis

Quote:
Originally Posted by hAvAAck View Post
Abi diski ir divas sveces ar viņiem? Viens no PSU un otru uz MOBO?
Kas notika tieši pirms tas pārstāja darboties pareizi?
Shiny zelta tapas jūsu draugi ir tur, kur džemperi būtu jāizvieto, BTW.

Jā, gan noslēdz. un jā es zinu par shiney zelta adatas .... i dunno. i atsākt savu datoru uz Linux, mana bilde isn't there. Mēģinu atrast un nevaru atrast savu datu disk (nosaukums brauciens)
Old Maijs 17, 2008, 08:47
Donors Group

un jūs teicāt, logi nav redzējis? Jums, iespējams, rezerves zirgs to linux.
Vēl viena iespēja ir, ka HDD iet slikti, tas nekādus trokšņus?
Arī tad, ja džemperi ir noteikti pareizi, vergu droši vien nevarēs pareizi darboties, kā kapteinis, tāpat kā jūs, ka tā darīja.
Reply

Register

Bookmarks