![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir vidējā disku, kur visu savu mūziku iet uz un filmas un ect. Bet tas nedarbojas, ja man boot up linux vai Windows. Es devos uz diska lietderību lieta, Linux un tā saka, ka disks nosaukts Data Disk. (Thats nosaukums diska). Tāpēc es zinu cietais disks darbojas. bet doesn't parādās mājas mape un nevaru atvērt jebkuru lieta un to arī es varu piekļūt. tas pats ar logiem. i iesl manu vadus, lai mans D Drive (Data Disk), galvenais meistars disku. un tas booted ar savu veco starpsienu, Mandriva par to, strādāja labi. jā, kaut kas ir nepareizi robežās no diska iespējas. Ko es varu izdarīt 2 salabot |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai esat mainījis par to džemperi, lai parādītu, ka tas ir vergu vadīt nevis master diska?
| |||
| |||
| Quote:
sākotnēji, i nav mainījušies neko. vadīt tikai randomlly pārstāja darboties. bet kad es gribēju, lai redzētu, vai tā ir mana sekundārā piedziņa būtu boot up, es, ka mans galvenais meistars vadīt, ka tikai tas darbs un izņēmis savu pirmo disku. |
|
| |||
| |||
| Es nedomāju, ka es saprotu, tu tam. Kādi ir džemperis iestatījumus? |
|
| |||
| |||
| im gonna veikt pārskatu par to |
|
| |||
| |||
| Kas modeli cieto disku? Jums (vai es) var atrast diagramma tiešsaistē no jumper setup uz master vs slave, un tad jūs varat pārvietot džemperi kā vajadzīgs, lai nodrošinātu, ka tās tiek izveidotas pareizi. |
|
| |||
| |||
| http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg Tas ir vecs pic ar manu datoru. tas izskatās tāpat kā šī taču ir tā, ka sarkano vadu uz citu cieto disku, kā arī. ka citi Harddrive bez hte sarkano vadu, ir viens nedarbojas, tagad ir izlasīt vadu .. atceries, mana harddrives strādāja perfekti, tai tikai randomlly pārstāja darboties. |
|
| |||
| |||
| Abi diski ir divas sveces ar viņiem? Viens no PSU un otru uz MOBO? Kas notika tieši pirms tas pārstāja darboties pareizi? Shiny zelta tapas jūsu draugi ir tur, kur džemperi būtu jāizvieto, BTW. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jā, gan noslēdz. un jā es zinu par shiney zelta adatas .... i dunno. i atsākt savu datoru uz Linux, mana bilde isn't there. Mēģinu atrast un nevaru atrast savu datu disk (nosaukums brauciens) |
|
| |||
| |||
| un jūs teicāt, logi nav redzējis? Jums, iespējams, rezerves zirgs to linux. Vēl viena iespēja ir, ka HDD iet slikti, tas nekādus trokšņus? Arī tad, ja džemperi ir noteikti pareizi, vergu droši vien nevarēs pareizi darboties, kā kapteinis, tāpat kā jūs, ka tā darīja. |
![]() |
|
| Bookmarks |