![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam dysk wtórnego, gdzie wszyscy się na mojej muzyki i filmów oraz ect.. Ale to nie działa, gdy i załadowanie systemu Linux lub Windows. I poszedł do Disk Utility rzeczą w Linuksie i mówi to jest dysk o nazwie Dane dysku. (Thats nazwa dysku). Więc wiem twardy dysk pracuje. ale doesnt pojawiają się w domu folderu i otworzyć i cant niczego w nim nie można uzyskać do niego dostęp. to samo z oknami. i włączony do moich drutów mój dysk D (Data Disk) głównym dysku master. i uruchomić go do mojej starej partycji mandriva na to, pracował dobrze. tak, coś musi być źle w opcji z dyskiem. Co mogę zrobić 2 naprawić |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pan zmienić skoczków na to, aby pokazać, że jest ona Slave dysku zamiast na dysku master?
| |||
| |||
| Cytat:
początkowo miałem nic nie zmieniła. napęd tylko randomlly popsuło. ale gdy chciałem sprawdzić, czy to mój dysk wtórnym będzie rozruchu, zrobiłem to mój podstawowy dysk kapitana, że tylko ona będzie działać i wykupił mój pierwszy dysk. |
|
| |||
| |||
| I don't think I understand następnie. Jakie są ustawienia zworki? |
|
| |||
| |||
| im gonna zrobić zdjęcie jego |
|
| |||
| |||
| jaki jest model z dysków twardych? Użytkownik (lub I) można znaleźć w Internecie na wykresie skoczka konfiguracji mistrzów vs Slave, a następnie możesz przenieść skoczków, ile potrzeba, aby zapewnić, że jest ustawiona poprawnie. |
|
| |||
| |||
| http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg To jest pic mojego starego komputera. wygląda podobnie jak ten, ale nie jest to, że czerwony drut z drugiej strony, jak również dysk twardy. że inne dysków twardych bez hte czerwone drutu, jest nie działa, teraz jest tu czytać drutu .. Pamiętam, moja harddrives pracował perfekcyjnie, to tylko randomlly popsuło. |
|
| |||
| |||
| Oba dyski mają dwa wtyki w nich? Jeden z PSU i jeden do Mobo? Co się stało tuż przed jej przestały działać poprawnie? W błyszczące złote szpilki w hotelu, gdzie są skoczków będzie zlokalizowany, BTW. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Tak, jak podłączony. i tak wiem o shiney złote szpilki .... I dunno. i ponownie uruchomić Linuksa na moim komputerze, mój isnt tapeta tam. Staram się go znaleźć i ja cantomat znaleźć moje dane na dysku (nazwa dysku) |
|
| |||
| |||
| i powiedział pan, okna nie widzieć? Musisz prawdopodobnie ponownie w linux. Inną możliwością jest, że dysk twardy będzie źle, to jest podejmowania żadnych dźwięków? Również jeżeli zworki są ustawione prawidłowo, Slave prawdopodobnie nie działać prawidłowo jako kapitan, jak powiedział pan to zrobił. |