menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Sekundárny Drive zvyknutý pracovať, ale práca, keď jeho kapitán mechaniky

Reply

Thread Tools
Old 16. mája 2008, 18:41
Člen Skupina

Mám stredoškolské disk, kde sú všetky moje hudbe deje a filmy a ect. Ale to nebude fungovať, keď som sa spustiť Linux alebo Windows. Išiel som na disk utility v Linuxe a čo sa tam píše, že je disk s názvom Data Disk. (To je názov disku). Takže viem, že disk pracuje. ale doesnt objaviť v domovskej zložke, a i cant open nič v tom ani nemôže i prístupu. totéž s windows. i komutovaným moje drôty aby mojej D Drive (Data Disk) hlavný veliteľ jednotky. a naštartoval to môj starý oblasť Mandriva na ňom pracoval v poriadku. tak, že niečo musí byť zlé vo možnosťou pohonu. Čo môžem urobiť, 2 spravit
Old 17. mája 2008, 07:06
Darcu Skupina

ste zmeniť jumper na to, aby preukázala, že je otrok disku miesto majster riadiť?
Povedal by som, že by zvuk svojho post, ste. Prosím uistite sa, že ste túto inak to nebude pracovať ako otrok. :)

Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základná doska:
Asus P5N-E
Pamäť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mŕtvy
Case / PSU:
Generic vec, Generic PSU
Chladenie:
Žalman 92 mm
Sieť / Internet:
palube
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operačný systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 17. mája 2008, 07:43
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal hAvAAck View Post
ste zmeniť jumper na to, aby preukázala, že je otrok disku miesto majster riadiť?
Povedal by som, že by zvuk svojho post, ste. Prosím uistite sa, že ste túto inak to nebude pracovať ako otrok. :)

Pôvodne som mal nezmenilo nič. mechaniky randomlly jednoducho prestalo pracovať. ale keď som chcel zistiť, či je môj sekundárny disk by naběhnout i to môj primárny veliteľ jednotky, ktorá len to bude fungovať a vzal moju prvý disk.
Old 17. mája 2008, 07:51
Darcu Skupina

Nemyslím si, že vám rozumiem potom.
Aké sú jumper nastavenia?
Old 17. mája 2008, 08:04
Člen Skupina

im bude trvať obrázok ho
Old 17. mája 2008, 08:08
Darcu Skupina

Čo je to model pre pevné disky? Vy (alebo já) môžete nájsť diagram online na jumper SETUP pre veliteľa vs slave, a potom môžete presunúť prepojkami ako potrebné, aby zabezpečili, že sú nastavené správne.
Old 17. mája 2008, 08:24
Člen Skupina

http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg
Toto je stará pic môjho počítača. vyzerá podobne ako tento, ale tam je to, že červený drôt na druhej pevný disk rovnako. že ďalší pevný disk, bez hte červený drôt, je ten nefunguje, teraz je tu čítaj drôt ..

Pamätajte si, moji disky pracovala perfektne, že práve randomlly prestal pracovať.
Old 17. mája 2008, 08:29
Darcu Skupina

Oba disky majú dve sviečky v nich? Jedným z PSU a jeden na Mobo?
Čo sa stalo tesne pred tým, ako to prestalo pracovať správne?
Na lesklé zlaté vývody vo vašom snímky sú jumpery, kde by bola umiestnená, BTW.
Old 17. mája 2008, 08:43
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal hAvAAck View Post
Oba disky majú dve sviečky v nich? Jedným z PSU a jeden na Mobo?
Čo sa stalo tesne pred tým, ako to prestalo pracovať správne?
Na lesklé zlaté vývody vo vašom snímky sú jumpery, kde by bola umiestnená, BTW.

Áno, ako zapojiť. ano a vím o shiney zlato špendlíky .... Já nevím. i reštartovať počítač na linux, môj WallPaper isnt tam. Snažím sa nájsť a i cant nájsť data disk (názov disku)
Old 17. mája 2008, 08:47
Darcu Skupina

a povedal okien nie je vidieť? Musíte sa pravdepodobne remount, že v Linuxe.
Ďalšou možnosťou je, že HDD je to zlé, je to pre prípadné zvuky?
Aj v prípade, že jumpery sú nastavené správne, slave pravdepodobne nebude správne fungovať ako master, jak jsi říkal, že áno.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.