![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám stredoškolské disk, kde sú všetky moje hudbe deje a filmy a ect. Ale to nebude fungovať, keď som sa spustiť Linux alebo Windows. Išiel som na disk utility v Linuxe a čo sa tam píše, že je disk s názvom Data Disk. (To je názov disku). Takže viem, že disk pracuje. ale doesnt objaviť v domovskej zložke, a i cant open nič v tom ani nemôže i prístupu. totéž s windows. i komutovaným moje drôty aby mojej D Drive (Data Disk) hlavný veliteľ jednotky. a naštartoval to môj starý oblasť Mandriva na ňom pracoval v poriadku. tak, že niečo musí byť zlé vo možnosťou pohonu. Čo môžem urobiť, 2 spravit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ste zmeniť jumper na to, aby preukázala, že je otrok disku miesto majster riadiť?
| |||
| |||
| Citácia:
Pôvodne som mal nezmenilo nič. mechaniky randomlly jednoducho prestalo pracovať. ale keď som chcel zistiť, či je môj sekundárny disk by naběhnout i to môj primárny veliteľ jednotky, ktorá len to bude fungovať a vzal moju prvý disk. |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že vám rozumiem potom. Aké sú jumper nastavenia? |
|
| |||
| |||
| im bude trvať obrázok ho |
|
| |||
| |||
| Čo je to model pre pevné disky? Vy (alebo já) môžete nájsť diagram online na jumper SETUP pre veliteľa vs slave, a potom môžete presunúť prepojkami ako potrebné, aby zabezpečili, že sú nastavené správne. |
|
| |||
| |||
| http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg Toto je stará pic môjho počítača. vyzerá podobne ako tento, ale tam je to, že červený drôt na druhej pevný disk rovnako. že ďalší pevný disk, bez hte červený drôt, je ten nefunguje, teraz je tu čítaj drôt .. Pamätajte si, moji disky pracovala perfektne, že práve randomlly prestal pracovať. |
|
| |||
| |||
| Oba disky majú dve sviečky v nich? Jedným z PSU a jeden na Mobo? Čo sa stalo tesne pred tým, ako to prestalo pracovať správne? Na lesklé zlaté vývody vo vašom snímky sú jumpery, kde by bola umiestnená, BTW. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Áno, ako zapojiť. ano a vím o shiney zlato špendlíky .... Já nevím. i reštartovať počítač na linux, môj WallPaper isnt tam. Snažím sa nájsť a i cant nájsť data disk (názov disku) |
|
| |||
| |||
| a povedal okien nie je vidieť? Musíte sa pravdepodobne remount, že v Linuxe. Ďalšou možnosťou je, že HDD je to zlé, je to pre prípadné zvuky? Aj v prípade, že jumpery sú nastavené správne, slave pravdepodobne nebude správne fungovať ako master, jak jsi říkal, že áno. |