мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Средње Дриве обичај да раде, али када се ради својих господара погон

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16 сви 2008, 18:41
Мембер Гроуп

Имам средњу погон где све иде на моје музике и филмова и итд. Али то не ради кад сам боот уп Линукс или Уиндоус. ЈА је отишао за диск Утилиты ствар у Линукс и она каже има погон зове Дата Диск. (Тај назив погона). Па ја знам врстог диска ради. али он се појављује у кући фасциклу, и ја лицемјерје отворити било коју ствар у њој, нити могу приступити. иста ствар са прозора. ја пребацио моје жице да би мој Д диска (Дата Диск) примарни мастер погон. и то боотед у моје старе партиције од Мандрива на њој је радио у реду. па, нешто мора бити криво унутар опције погон. Шта могу да урадим 2 поправити
Old 17 сви 2008, 07:06
Донаторска Група

Јесте ли променили јумперс на њему покаже да буде роб возити уместо мајстор возити?
Рекао бих по звук свој пост, ниси. Молимо Вас да осигурате ли је ово иначе то неће радити као роб. :)

Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750@2.67ГХз
Матичне плоче:
Асус П5Н-Е
РАМ меморија:
ГСкилл 4ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
ЕВГА НВИДИА е-ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
Самсунг 500ГБ @ 7200рпм
Оптички погон (е):
Мртав
Цасе / псу:
Генериц Цасе, Генериц псу
Хлађење:
Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
онбоард
Монитор (е):
Делл 2408УФП Ултрасхарп 2048 24 "
Оперативни систем (е):
МС Виста Улт, Убунту 7,10 64-Бит
Old 17 сви 2008, 07:43
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы хАвААцк View Post
Јесте ли променили јумперс на њему покаже да буде роб возити уместо мајстор возити?
Рекао бих по звук свој пост, ниси. Молимо Вас да осигурате ли је ово иначе то неће радити као роб. :)

Изворно, ја је не мењају ништа. погон рандомллы праведан заустављен рад. али када сам хтео да види да ли је то моја секундарни диск боот би горе, то сам направио мој примарни мастер погон који ће радити само то и је узео ван мој први погон.
Old 17 сви 2008, 07:51
Донаторска Група

Ја не мислим да сте разумели онда.
Које су јумпер подешавања?
Old 17 сви 2008, 08:04
Мембер Гроуп

им гонна узети слику о томе
Old 17 сви 2008, 08:08
Донаторска Група

Који је модел од тврдих дискова? Ви (или ја) могу наћи дијаграм онлине на јумпер сетуп за мастер вс роб, а затим можете да преместите јумперс колико је потребно како би се осигурало да су постављена исправно.
Old 17 сви 2008, 08:24
Мембер Гроуп

хттп://имг130.имагесхацк.ус/мы.пхп?и...4062355см0.јпг
Ово је стара слика мог рачунара. изгледа као овај али постоји да црвена жица на другој страни као и хард диск. да остали без харддриве хте црвена жица, она не ради, сада је прочитати жица ..

Запамти, моја харддривес радила је савршено, то само рандомллы престао да ради.
Old 17 сви 2008, 08:29
Донаторска Група

Оба дискови имају два утикачи у њима? Један од псу и један за Мобо?
Шта се догодило пре него што се зауставио право ради исправно?
Тхе углачан златне игле у своју слику, гдје су јумперс би се налазе, бту.
Old 17 сви 2008, 08:43
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы хАвААцк View Post
Оба дискови имају два утикачи у њима? Један од псу и један за Мобо?
Шта се догодило пре него што се зауставио право ради исправно?
Тхе углачан златне игле у своју слику, гдје су јумперс би се налазе, бту.

Да, обе прикључен. и да ја знам о схинеы златне игле .... И дунно. ЈА поново покретање мој рачунар на Линукс, мој уаллпапер није тамо. и покушати пронаћи га и ја лицемјерје наћи мој података диск (назив погона)
Old 17 сви 2008, 08:47
Донаторска Група

и прозора те је рекао да не види? Треба да се вероватно га урамити у Линукс.
Друга могућност је да је ХДД иде лоше, то је доношење било какве буке?
Јумперс Такође, ако су правилно постављена, роб вероватно неће исправно функционисати као господара, као што сте рекли и урадили.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц