az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Ortaöğretim Sürücü alışkanlık iş çalışır, ancak zaman ana sürücü

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 18:41 16.
Üye Grubu

Default Ortaöğretim Sürücü alışkanlık iş çalışır, ancak zaman ana sürücü

Nerede tüm müzik ve film ve EKT giderse ikinci bir sürücü var. Ama çalışmıyor zaman Linux veya pencereler I önyükleme. Ben linuxta disk faydalı şey gittim ve orada bir sürücü Veri Disk adlı söyledi. () Sürücünün adı şu. Ben sabit sürücü çalışma olduğunu biliyorum. ama o doesnt ana klasöründe ve i cant ne de herhangi bir şey açık i erişebilirsiniz görünür. Windows ile aynı şey. i) ana ana sürücü benim teller benim D Sürücü (Veri Disk yapmak için açık. ve Mandriva benim eski bölüme üzerinde, iyi çalıştı açılmaktadır. Bunu bir sürücünün seçenekleri içinde yanlış olması gerekir. Ne tamir 2 yapabilirsiniz
Old Mayıs 2008, 07:06 17.
Bağış Grubu

Bunu bir ana sürücü yerine bir köle sürücü olarak göstermek için üzerine jumper'ların değişti?
Ben yazının ses tarafından, değil mi söyleyebilirim. Lütfen bu başka bir köle olarak çalışmayacaktır emin olun. :)

Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Anakart:
Asus P5N-E
RAM hafıza:
GSkill 4GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optik Sürücü (ler):
Ölü
Case / PSU:
Genel Durum, Genel PSU
Soğutma:
Zalman 92mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Teknede
Monitör (ler):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
İşletim Sistemi (ler):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old Mayıs 2008, 07:43 17.
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by hAvAAck View Post
Bunu bir ana sürücü yerine bir köle sürücü olarak göstermek için üzerine jumper'ların değişti?
Ben yazının ses tarafından, değil mi söyleyebilirim. Lütfen bu başka bir köle olarak çalışmayacaktır emin olun. :)

aslında hiçbir şeyi değişmedi vardı. Sürücünün sadece randomlly çalışmayı durdurdu. Ama eğer bu benim ikinci sürücü de açılış kadar görmek istedim, i ana ana sürücü sadece çalışır ve ilk sürmek aldı yaptı.
Old Mayıs 2008, 07:51 17.
Bağış Grubu

Ben o zaman anlıyorum sanmıyorum.
Ne Jumper ayarları nedir?
Old Mayıs 2008, 08:04 17.
Üye Grubu

Sohbet onun bir resmi alacağım
Old Mayıs 2008, 08:08 17.
Bağış Grubu

ne sabit sürücüler ve modeli nedir? Siz (veya) ve ardından size jumper'ların olarak doğru şekilde kurulmamış olması için gerekli taşıyabilirsiniz ana Vs köle için anahtar kurulum bir diyagram çevrimiçi bulabilirsiniz.
Old Mayıs 2008, 08:24 17.
Üye Grubu

http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg
Burası benim bilgisayar eski bir resim olduğunu. bu gibi görünüyor ama orada diğer sabit diskinizde kırmızı tel as well. hte kırmızı kablo ile diğer bir diski, bir iş değil, şimdi bir okuma tel .. is

Unutmayın, benim harddrives mükemmel çalıştı, sadece randomlly çalışmayı durdurdu.
Old Mayıs 2008, 08:29 17.
Bağış Grubu

Her iki sürücü onları iki fiş var mı? One of the PSU ve itibaren Mobo için?
Ne sağ önce doğru çalışmayı durdurdu oldu?
Resminizi en parlak altın iğne nerede jumper'ların, BTW yer olacağını bulunmaktadır.
Old Mayıs 2008, 08:43 17.
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by hAvAAck View Post
Her iki sürücü onları iki fiş var mı? One of the PSU ve itibaren Mobo için?
Ne sağ önce doğru çalışmayı durdurdu oldu?
Resminizi en parlak altın iğne nerede jumper'ların, BTW yer olacağını bulunmaktadır.

Evet, her ikisi de takılı. ve evet i shiney altın iğne hakkında .... Bilmiyorum biliyorum. Linux üzerine benim bilgisayar yeniden başlatıldığında, benim duvar kağıdı isnt var. ve i cant verilerime disk sürücüsünün (adı üzerinde) bulmak onu bulmak
Old Mayıs 2008, 08:47 17.
Bağış Grubu

ve pencereleri görmek söyledi? Muhtemelen linuxta bu tırmanmak gerekir.
Bir başka olasılık da HDD kötü gidiyor, herhangi bir ses yapıyor mu?
Ayrıca eğer jumper'ların düzgün ayarlanmış gibi yaptığını söyledi, köle olasılıkla düzgün bir ana olarak, fonksiyon değildir.
Reply

Register

Bookmarks