менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Середнє звичай Drive робота, але вона працює, коли її господар дисків

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 травня 2008, 18:41
Член групи

Default Середнє звичай Drive робота, але вона працює, коли її господар дисків

У мене є диск, де середня вся музика моя йде, і фільми тощо. Але це не працює, коли я завантаження Linux або Windows. Я пішов до речі диск утиліти в Linux і він говорить, що є імена дисків диск з даними. (Thats назва диска). Тому я знаю, жорсткий диск працює. але doesn't з'являтися в домашній папці, і я нахиляє відкриті і ні в чому я теж не можу до нього доступ. Те ж саме з вікнами. Я включив мій дроти, щоб мої роботи диск (диск з даними) основного диска майстер. і його завантаження в мій старий розділ з Mandriva на ньому, працювали прекрасно. Отже, треба щось неправильне в параметри приводу. Що я можу зробити це виправити 2
Old
Донор групи

Ви зміните перемичок на неї, щоб показати її, щоб бути рабом диск замість майстер диска?
Я б сказав, звук вашого посту, це не так. Переконайтеся, що Ви зробили це, інакше вона не буде працювати, як раба. :)

Моя система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Материнська плата:
ASUS P5N-E
ОЗУ:
GSKill 4GB DDR2
Графічна карта (и):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптичний привід (и):
Мертвий
Діло / PSU:
Загальний випадок, Generic PSU
Охолодження:
Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
бортові
Монітор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операційна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав hAvAAck View Post
Ви зміните перемичок на неї, щоб показати її, щоб бути рабом диск замість майстер диска?
Я б сказав, звук вашого посту, це не так. Переконайтеся, що Ви зробили це, інакше вона не буде працювати, як раба. :)

Спочатку, я не змінив нічого. randomlly диска просто перестав працювати. Але коли мені хотілося побачити, якщо він мій диск буде середню завантаження, я зробив це моя основна диска майстер, який тільки вона буде працювати і дістав мій перший диск.
Old
Донор групи

Я не думаю, що я зрозумів тоді.
Які перемичок?
Old
Член групи

Im Gonna сфотографувати це
Old
Донор групи

Яка модель жорсткого диска? Ви (чи я) можна знайти в Інтернеті діаграми перемички установки для Слов'янський Master В.С., а потім ви можете перемістити перемичок у міру необхідності, щоб гарантувати, що вони налаштовані належним чином.
Old
Член групи

http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg
Ця стара ПІК мого комп'ютера. це виглядає саме так, але є те, що червоний дріт на інший жорсткий диск, як добре. що інший жорсткий диск без HTE червоні дроти, одне не працює, тобто читати дроту ..

Пам'ятайте, мої жорсткі диски працювали відмінно, вона просто randomlly перестав працювати.
Old
Донор групи

Обидва диски мають дві вилки в них? Один з блоку живлення і одна материнська плата?
Те, що відбулося прямо перед його перестав працювати правильно?
Блискучими золотими шпильками у вашій картині, де перемички буде знаходитися, BTW.
Old
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав hAvAAck View Post
Обидва диски мають дві вилки в них? Один з блоку живлення і одна материнська плата?
Те, що відбулося прямо перед його перестав працювати правильно?
Блискучими золотими шпильками у вашій картині, де перемички буде знаходитися, BTW.

Так, як підключити. Та й я знаю про Shiney Pins золото .... я знаю. Я перезапуск мого комп'ютера на Linux, мої шпалери хіба там. Я намагаюся знайти її, і я нахиляє знайти мої дані диска (назва диска)
Old
Донор групи

і ти сказав: Windows не бачить? Ви повинні, ймовірно, перемонтувати її в Linux.
Інша можливість полягає в тому, що жорсткий диск буде погано, це будь-яких шумів?
Крім того, якщо встановити перемички правильно, слов'янський, ймовірно, не будуть функціонувати належним чином як майстер, як ви сказали, це було зроблено.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.