![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
У мене є диск, де середня вся музика моя йде, і фільми тощо. Але це не працює, коли я завантаження Linux або Windows. Я пішов до речі диск утиліти в Linux і він говорить, що є імена дисків диск з даними. (Thats назва диска). Тому я знаю, жорсткий диск працює. але doesn't з'являтися в домашній папці, і я нахиляє відкриті і ні в чому я теж не можу до нього доступ. Те ж саме з вікнами. Я включив мій дроти, щоб мої роботи диск (диск з даними) основного диска майстер. і його завантаження в мій старий розділ з Mandriva на ньому, працювали прекрасно. Отже, треба щось неправильне в параметри приводу. Що я можу зробити це виправити 2
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви зміните перемичок на неї, щоб показати її, щоб бути рабом диск замість майстер диска?
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Спочатку, я не змінив нічого. randomlly диска просто перестав працювати. Але коли мені хотілося побачити, якщо він мій диск буде середню завантаження, я зробив це моя основна диска майстер, який тільки вона буде працювати і дістав мій перший диск. |
|
|
|||
|
|||
|
Я не думаю, що я зрозумів тоді.
Які перемичок? |
|
|
|||
|
|||
|
Im Gonna сфотографувати це
|
|
|
|||
|
|||
|
Яка модель жорсткого диска? Ви (чи я) можна знайти в Інтернеті діаграми перемички установки для Слов'янський Master В.С., а потім ви можете перемістити перемичок у міру необхідності, щоб гарантувати, що вони налаштовані належним чином.
|
|
|
|||
|
|||
|
http://img130.imageshack.us/my.php?i...4062355sm0.jpg
Ця стара ПІК мого комп'ютера. це виглядає саме так, але є те, що червоний дріт на інший жорсткий диск, як добре. що інший жорсткий диск без HTE червоні дроти, одне не працює, тобто читати дроту .. Пам'ятайте, мої жорсткі диски працювали відмінно, вона просто randomlly перестав працювати. |
|
|
|||
|
|||
|
Обидва диски мають дві вилки в них? Один з блоку живлення і одна материнська плата?
Те, що відбулося прямо перед його перестав працювати правильно? Блискучими золотими шпильками у вашій картині, де перемички буде знаходитися, BTW. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Так, як підключити. Та й я знаю про Shiney Pins золото .... я знаю. Я перезапуск мого комп'ютера на Linux, мої шпалери хіба там. Я намагаюся знайти її, і я нахиляє знайти мої дані диска (назва диска) |
|
|
|||
|
|||
|
і ти сказав: Windows не бачить? Ви повинні, ймовірно, перемонтувати її в Linux.
Інша можливість полягає в тому, що жорсткий диск буде погано, це будь-яких шумів? Крім того, якщо встановити перемички правильно, слов'янський, ймовірно, не будуть функціонувати належним чином як майстер, як ви сказали, це було зроблено. |