μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Εγκατάσταση νέου φορητού υπολογιστή, hardisk οδηγούς πρόβλημα με Vista

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29ης Σεπτεμβρίου 2007, 05:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εγκατάσταση νέου φορητού υπολογιστή, hardisk οδηγούς πρόβλημα με Vista

Μία εβδομάδα πριν, αγόρασα ένα ολοκαίνουργιο HP σημείωμα του βιβλίου (530 HP φορητό επεξεργαστή Core Duo) και είμαι ακόμη σε θέση να εγκαταστήσετε τα Windows Vista για το σκληρό δίσκο. Ήμουν ευτυχής να αγοράσουν το φθηνότερο φορητό της HP με Core Duo επεξεργαστή, αλλά δεν περίμενα να μην λειτουργούν.
Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης Win vista Πάντα λαμβάνω ένα σφάλμα, το σκληρό δίσκο, δεν διαπιστώθηκε όμως η harddisk είναι καλό, γιατί κατόρθωσε να εγκαταστήσετε το Linux σε αυτό το σημείωμα του βιβλίου.
Εχω ενημερωθεί για να προσθέσετε το HP οδηγοί προσπαθούν να επεξεργαστείτε το CD εγκατάστασης των Windows Vista kit με δωρεάν λογισμικό που ονομάζεται Windows Vista setup editor vLite.
Δεδομένου ότι δεν είμαι ένα "πρόσωπο υπολογιστή" δεν ξέρω πώς να συνεργάζεται με vlite λογισμικό ή με οποιοδήποτε άλλο επεξεργαστή Vista για να επεξεργαστείτε ή να ρυθμίσετε τα Windows Vista. Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι μια πραγματική λύση.
Αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα, θα ήμουν ευτυχής να πάρετε μια απλούστερη λύση έτσι ώστε το νέο μου notebook να συνεργαστεί με Win Vista. Επίσης, ένα CD με οδηγούς που δεν περιλαμβάνονται στο φορητό kit.
Old 8 Νοεμβρίου 2007, 08:46
Ομάδα Δωρητών

Default Εγκατάσταση νέου φορητού υπολογιστή, hardisk οδηγούς πρόβλημα με Vista

Άσχημος! Ένα λειτουργικό σύστημα που δεν αναγνωρίζουν την HDD! Θα πρέπει να αποφευχθεί αυτό!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.