kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Setup új laptop, hardisk járművezetők probléma Vista

Reply

Téma eszközök
Old 29. Sep 2007, 05:01
Új tag Csoport

Default Setup új laptop, hardisk járművezetők probléma Vista

Egy héttel ezelőtt vásároltam egy vadi új HP note book (HP notebook 530 Core Duo processzor), és én még mindig nem tudja telepíteni a Windows Vista rendszert a merevlemez. Örültem, hogy megveszik a legolcsóbb HP notebook Core Duo processzort, de nem várhatja el, hogy nem működik.
Win Vista telepítése során mindig kap egy hiba, hogy a merevlemez nem volt észlelhető, azonban a merevlemez jó, mert sikerült telepíteni Linux e jegyzet könyv.
Van tanácsos felvenni a HP járművezetők próbál szerkeszteni a Windows Vista telepítő CD-készlet egy ingyenes szoftver nevezett A Windows Vista telepítője szerkesztõben vLite.
Mivel nem vagyok egy számítógépes személy "I don't know how to work with vlite szoftver vagy bármilyen más Vista szerkesztõben szerkeszteni, illetve a Windows Vista. Szintén nem vagyok biztos benne, hogy ez egy igazi megoldást.
Ha valaki ugyanazt a problémát, akkor örülj, hogy egyszerűbb megoldás, hogy az új notebook dolgozni Win Vista. Emellett a CD meghajtók nem szerepelt laptop kit.
Old November 8, 2007, 08:46
Donor Group

Default Setup új laptop, hardisk járművezetők probléma Vista

Utálatos! Az operációs rendszer, amely nem ismeri fel a HDD! Azt kell hogy megállítsa azt!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Java probléma kilátás laptop! frank pole General Chat szoftver 2 Október 29, 2009 01:21
Új beállítás és hang nem működik (gépkocsivezető telepített) Shahid Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 26. június 2009 09:42
Nem az én laptop - Lehetséges vezetők probléma jam90 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 9. február 2009 03:46
HP Laptop - Nvidia 7150M Drivers for Windows Vista Hybr! D Multimédia és kodekek 2 27. november 2008 19:31
HARDISK KAPACITÁS loraandbush Drives & Removable Media 1 8. május 2008 05:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.