פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

התקנה החדשה הנייד, hardisk בעיה עם נהגים Vista

Reply

שרשרת כלים
Old 29 ספטמבר 2007, 05:01
קבוצת חברות חדשות

Default התקנה החדשה הנייד, hardisk בעיה עם נהגים Vista

אחד לפני שבוע קניתי חדש של HP הערה הספר (מחברת HP 530 ליבות מעבד Duo) ואני עדיין לא מצליח להתקין את Windows Vista על harddisk. הייתי שמח לקנות את הזול ביותר של HP מחברת Duo מעבדים עם ליבה, אבל אני לא מצפה שלא לפעול.
Win Vista במהלך ההתקנה אני תמיד מקבל הודעת שגיאה כי הדיסק הקשיח לא זוהה, אך harddisk טוב, כי אני הוא הצליח להתקין לינוקס על זה הערה בספר.
יש לי מומלץ להוסיף את מנהלי ההתקן של HP מנסה לערוך את תקליטור ההתקנה של Windows Vista עם ערכת תוכנות חינמיות התקשר תוכנית ההתקנה של Windows Vista עורך vLite.
מאז אני לא א 'מחשב אישי' אני לא יודע איך לעבוד עם התוכנה vlite או כל סוג אחר של Vista עם עורך כדי לערוך או להגדיר את Windows Vista. גם אני לא בטוח שזה הפתרון האמיתי.
אם מישהו היה את אותה בעיה, הייתי שמח לקבל פתרון פשוט יותר לבצע החדש שלי המחברת לעבוד עם Win Vista. כמו כן, תקליטור עם מנהלי התקן לא נכללים הנייד Kit.
Old 8 נובמבר 2007, 08:46
קבוצת תורמים

Default התקנה החדשה הנייד, hardisk בעיה עם נהגים Vista

מגעיל! כי מערכת הפעלה לא מזהה את HDD! אני צריך להמנע מזה!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.